Πάνω από 4000 παιδιά έχουν ήδη παρακολουθήσει τον ΤΟΜ ΣΩΓΕΡ

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η - εγκεκριμένη από το Υπουργείο Παιδείας - θεατρική παράσταση «Τομ Σώγερ» του Μαρκ Τουαίην, από την Επαγγελματική Παιδική Σκηνή του Πνευματικού – Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας.
Περισσότερα από 4.000 παιδιά έχουν παρακολουθήσει την παράσταση και πολλοί γονείς και εκπαιδευτικοί συνεχίζουν να ζητούν πληροφορίες για το έργο, το οποίο παίζεται στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.
Θυμίζουμε ότι το έργο του «ΤΟΜ ΣΩΓΙΕΡ» του Μαρκ Τουαίην διασκεύασαν για το παιδικό θέατρο οι Ι. Δεληγιάννης και Τ. Τσαρσιταλίδης, με τέτοιο τρόπο ώστε να υπογραμμίζεται η αγάπη των εφήβων για ελευθερία, για ζωή κοντά στη φύση, μακριά από τις δεσμεύσεις του πολιτισμού, ενώ θέτει ζητήματα όπως οι κοινωνικές διακρίσεις, η μη συμβατική συμπεριφορά των νέων και οι κοινωνικές διακρίσεις.
Πρόκειται για το τρίτο θεατρικό έργο που ανεβάζει η Επαγγελματική Παιδική Σκηνή του Πνευματικού - Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας, η οποία έγινε πολιτιστικός θεσμός. Το 2007 είχε παρουσιαστεί «Ο Μικρός Πρίγκιπας» και το 2008 «Η Παναγία των Παρισίων».

Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν και τον καινούριο χρόνο.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 6 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 27440 67000.
Από την εφημερίδα ΑΛΛΑΓΗ στο Λουτράκι.
ΣΧΟΛΙΟ
Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετέχουν.
Τελικά μόνο στο θέατρο πάμε καλά... γενικώς!!!

2 σχόλια:

Armonistas είπε...

...και απ' ότι μου είπαν τα δικά μου παιδιά και η σύζυγος, η παράσταση είναι καταπληκτική. Προσεγμένα τα πάντα, πρωτότυπα και εμπνευσμένα.

Anonymous είπε...

ναι σωστά!!!
σε κτίριο χωρίς ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, μαζεύουν μικρά παιδάκια!

μεγάλη ανευθυνότητα εκ μέρους του κου Δρίτσα δεν νομίζετε?