Άλλο ένα επεισοδιακό Δημοτικό Συμβούλιο!

Ημέρα Τρίτη και το ερώτημα που μπαίνει είναι:
Να δεις Λαζόπουλο στην τηλεόραση ή ζωντανό Δημοτικό Συμβούλιο?
Μα φυσικά δημοτικό συμβούλιο γιατί εκτός των άλλων δεν διακόπτετε για διαφημίσεις.
Η διαφορετικότητα του χθεσινού συμβουλίου ήταν ότι υπήρχε οργάνωση, αφού όσοι θιγόντουσαν γνώριζαν τις ερωτήσεις και είχαν φροντίσει να έχουν έτοιμες και γραμμένες τις απαντήσεις.
Στην αρχή διαβάστηκε από τον Πρόεδρο μια επιστολή του Περικλή Θηβαίου που έλεγε ότι δεν παραιτείτε αλλά ότι τίθεται στην διάθεση του Προέδρου και του δημοτικού συμβουλίου να τον κάνουν ότι θέλουν.
Εγώ προτείνω να τον κάνουν Πρόεδρο, γιατί ο Μάρκελλος ζήτησε την παραίτηση του σημερινού Προέδρου, λέγοντας του ότι δεν κάνει καλά την δουλειά του και ότι δεν είναι ο Πρόεδρος όλου του σώματος, αλλά Πρόεδρος μόνο του Δημάρχου.
Πάντως χθες όσοι παραβρέθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν θα πρέπει να έχουν κανένα παράπονο.
Μέχρι και βίντεο προβολέας στήθηκε για να δουν ένα παλιό επεισόδιο Δημοτικού Συμβουλίου, και αυτό έγινε για να αποδείξει ο Μάρκελλος ότι γίνεται παραποίηση των πρακτικών.
Κλείνοντας ο Μάρκελλος την τοποθέτηση του είπε ότι σήμερα είναι η μέρα του Προέδρου, και σε άλλες συνεδριάσεις θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι, οπότε θα έχουμε συνέχεια και ίσως δούμε και άλλες ταινίες να προβάλλονται στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Village cinemas Loutraki θα είναι το καινούργιο έργο της Δημοτικής Αρχής.

3 σχόλια:

Ο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΛΕΕΙ... είπε...

Ο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΛΕΕΙ...
ΚΟΙΤΑ, ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ.
ΜΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΕΚΠΟΜΠΕΣ!!!!ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!
ΑΣΕ ΦΙΛΕ ΜΠΛΟΚΕΡ.
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ!
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ...
ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!

Anonymous είπε...

ΠΑΝΤΩΣ Ο ΜΠΑΜΠΙΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΣΟΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ.ΣΙΓΑ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΤΕΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΣΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΣΥ!!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΛΕΣ.ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΛΥΨΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΒΑΛΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ??ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ?ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΡΠΑΤΕ?ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΡΙΑ Ε?ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΥΤΗ.

Anonymous είπε...

η διαφθορά στο δήμο μας έχει ξεπεράσει κάθε όριο αναρωτιέμαι αν μπορούν να συμβαίνουν και αλλού τέτοια πράγματα , αλλά μου μοιάζει απίθανο , ο δήμαρχος και η παρέα του καλύπτει υπαλλήλους , οι υπάλληλοι καλύπτουν τον δήμαρχο και την παρέα του ,το καζίνο λύνει και δένει , η τρομοκρατία των εργαζομένων δεν έχει προηγούμενο!!! βολεύουν ημετέρους , τρώνε από τα έργα. όχι στα σπίτια τους ΦΥΛΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ!!!φταίμε και εμείς όμως που τα ανεχόμαστε και θεωρούμε τη διαπλοκή εντελώς δεδομένη και φυσιολογική , ΞΥΠΝΑΤΕ ! τίποτα δεν λειτουργεί σωστά έχουν καταστρατηγήσει κάθε νόμο και έχουν φτιάξει τους δικούς τους, έχουν φτιάξει ένα σύστημα διαπλοκής που όμοιο του δεν υπάρχει. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΟΙ !!!