ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

Λουτράκι 11 Ιανουαρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε αυτή την περίοδο που όλα αλλάζουν στον αυτοδιοικητικό χάρτη της Ελλάδας, οι πολίτες του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας δεν μπορούν να είναι ανενημέρωτοι, απαθείς και αμέτοχοι στις εξελίξεις.

Πιστεύουμε ότι πρέπει όλοι μας να ενεργοποιηθούμε δυναμικά, να συμμετέχουμε εποικοδομητικά στις διαδικασίες για το «νέο Σχέδιο Καλλικράτης» και να συνδιαμορφώσουμε ένα νέο, μεγαλύτερο και ισχυρότερο Δήμο, ο οποίος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Κορινθία τις επόμενες δεκαετίες.

Με αυτό το σκεπτικό, μια μεγάλη ομάδα ενεργών πολιτών του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας αναλαμβάνουμε την Πρωτοβουλία και ξεκινάμε το δημόσιο διάλογο με τους φορείς, αλλά και όλους τους συνδημότες, για το νέο Δήμο μας.

Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, στις 6.30 το απόγευμα, διοργανώνεται στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου, η πρώτη ανοικτή συγκέντρωση ενημέρωσης και ανταλλαγής προτάσεων.

Είμαστε βέβαιοι πως η συμμετοχή των συμπολιτών μας στην έναρξη αυτής της πορείας προβληματισμού και διαλόγου και η κατάθεση των απόψεών τους, θα ενισχύσει τα επιχειρήματα όλων μας στη δημόσια διαβούλευση και μέσα σ’ αυτή τη μεγάλη διοικητική μεταρρύθμιση, θα θεμελιώσει μια νέα αναπτυξιακή πορεία και προοπτική για τον τόπο μας.

Email επικοινωνίας
protovouliadlp@gmail.com
ΣΧΟΛΙΟ
Μεταξύ άλλων προσώπων που το οργανώνουν, είναι και τα Ονόματα:
Π. Μίχας
Ν. Λόης
Λ. Παπαθεοδώρου
Δ. Γέρου

7 σχόλια:

Anonymous είπε...

Καλή η πρωτοβουλία σας,αλλά μήπως ξεκινάτε αργά και χαλαρά΄;;;.ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ,μαζί με τους ΔΉΜΟΥΣ Αγ.Θεοδώρων,Σολυγείας,Σαρωνικού και Ασσου-Λεχαίου.Εκτός και εαν η όλη προσπάθεια γίνεται για να διευκολυνθεί η ενσωμάτωση αυτή;;;ΓΙΩΡΓ0Σ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ

dimotikasxolia@yahoo.gr είπε...

Σε ποιο σαιτ Γιώργο ανακοινώθηκε?

Ο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΛΕΕΙ... είπε...

Ο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΛΕΕΙ...
ΤΙ ΥΠΟΝΟΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ; ΟΤΙ:
Ο ΜΙΧΑΣ, Ο ΛΟΗΣ, Ο ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΕΡΟΥ(ΕΠΙΘΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΡΟΥ;;)ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ "ΔΩΣΟΥΝ "Ή ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ;;;
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;
Ο ΜΙΧΑΣ, Ο ΛΟΗΣ, Κ Ο ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΤΗΓΟΤΗΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟ.
ΙΔΩΜΕΝ...

Anonymous είπε...

Δηλαδή η Κορινθία πόσους Δήμους θα έχει;...δύο;

Anonymous είπε...

ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ GROUP ΣΤΟ FACEBOOK ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ..."ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ" ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΟΣΜΟ...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ...

Anonymous είπε...

Καλά τον Γέρου δεν τον βλέπεις?

Anonymous είπε...

ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΩΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ?