Έγιναν τα εγκαίνια στο ΚΑΦΚΑ Κορίνθου, στην περιοχή του Ισθμού

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι τα εγκαίνια του ΚΑΦΚΑ Κορίνθου στην περιοχή του Ισθμού, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Υγείας Γ. Κατριβάνου.

Παρόντες ήταν επίσης, η βουλευτής Κ. Φαρμάκη, ο Νομάρχης Ν. Ταγαράς, οι πολιτευτές Α. Κόρκα και Στ. Μάρκελλος , οι νομαρχιακοί σύμβουλοι Α. Παπαφωτίου και Γ. Πετρίτσης , οι Δήμαρχοι Λουτρακίου - Περαχώρας Γ. Γκιώνης , Ξυλοκάστρου Α. Κλαδούχος , Άσσου - Λεχαίου Χ. Καμπούρης , αυτοδιοικητικοί καθώς και πολλοί εκπρόσωποι φορέων από όλο το νομό Κορινθίας.

Οι περισσότεροι στις δηλώσεις τους χαρακτήρισαν πολύ σημαντική την ημέρα αυτή , ενώ έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στον συμπατριώτη μας πρώην υφυπουργό Υγείας Θ. Κοτσώνη -για την μεγάλη συμβολή του ο οποίος μετέφερε με απόφασή του το κέντρο αυτό το οποίο ήταν προγραμματισμένο να γίνει στο νομό Ημαθίας στην Κορίνθία όσο και στην θεμελίωσή του - και εξέφρασαν την ελπίδα το ΚΑΦΚΑ να επιτελέσει πλέον τον πραγματικό και ουσιαστικό του ρόλο στην τοπική κοινωνία.

"Με ιδιαίτερη χαρά παραδίδουμε αυτό το ίδρυμα σήμερα στους πολίτες που το έχουν ανάγκη . η Ποιότητα του κτιρίου , ο άρτιος εξοπλισμός σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό είναι βέβαιο οτι θα εξασφαλίσει υψηλή ποιότητα υπηρεσίας στο νομό σας αντάξια ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού και κοινωνικά ευαίσθητου κράτους" ανέφερε ο Γ.Γ. του υπουργείου Υγείας Γ. Κατριβάνος.

Πηγή isthmos.gr