Άγιος Ανδρέας έργο της κ.Παπακωνσταντίνου.



Με λίγα λόγια.

Το 1991 επί δημαρχίας Γιωτάκη έγιναν οι ρητινεύσεις. Αν δεν ήταν ο Γιωτάκης θα είχε πέσει ο ναός.

Επί δημαρχίας Παύλου ζητούσε το υπουργείο να απαλλοτριωθεί η πηγή Οικονόμου. Το δικαστήριο έβγαλε τιμή μονάδος και χρειαζόντουσαν 59 εκατομ. τα οποία τα έδωσε ο κ.Παύλου. Αν δεν τα έδινε δεν θα υπήρχε τώρα μελέτη.

Μετά ανέλαβε η κ.Παπακωνσταντίνου η οποία έκανε τις εργασίες που ζητούσε το υπουργείο, ολοκλήρωσε την μελέτη, πίεζε σχεδόν καθημερινά το υπουργείο, και μετά από 22 μήνες τα κατάφερε, και πέρασε η μελέτη από το ΚΑΣ ομόφωνα.

Και τώρα?

Τώρα γίνετε η οικονομοτεχνική μελέτη, και αμέσως ξεκινά το έργο με χρηματοδότηση από τον δήμο, και με την επίβλεψη του υπουργείου πολιτισμού.

Και για να μην αδικήσω κανέναν. Στα χρόνια που πέρασαν ασχολήθηκαν o κ. Γ.Παύλου, o υιός Π.Παύλου, o κ. Β.Γλυκoφρύδης, o κ. Σ.Πρωτoπαππάς από τηv Περαχώραο Μακαριστός πατέρας Χρυσόστομος Μπιvτέρης, o πατήρ Αθανάσιος του ναού Αγίου Iωάvvoυ.

ΣΧΟΛΙΟ

Την ανάρτηση τη έβαλα για ενημέρωση μετά από κάποια σχόλια που έλαβα. Ξέρω ότι πολλοί εδώ μέσα δεν συμπαθείτε την κ.Παπακωνσταντίνου, αλλά δεν μπορεί κανένας να αμφισβητήσει την μεθοδικότητα της και την εργασία της.

Πιστεύω ότι άμα δεν ασχολιόταν με πείσμα, θα έμενε για πάντα έτσι.

Και μην πείτε ότι γλύφω η τα βρήκαμε, γιατί θα κάνετε μεγάλο λάθος.

22 σχόλια:

Περαχωρίτης είπε...

κε μπλογκερ μπορω να σου κανω μια ερωτηση?

ενω κατα καιρους ασχολεισαι με ολο το πολιτικο φασμα της πολης, γιατι ποτε δεν εχεις πιασει στο στομα σου τον παυλακη τον μιχα?

υπαρχει καποιος ειδικος λογος γι αυτο?

ξερεις ψυθυρισουν διαφορα στα καφενεια της πολης για σενα και τον κο μιχα...

πες μας τι ακριβως ισχυει...

εισαι πολιτικος του φιλος ή μηπως καλυτερα συμμετειχες στον συνδυασμο του στις εκλογες του 2006?

περιμενουμε απαντηση

Anonymous είπε...

Ο Ευπρεπής Πολίτης λέει

Προσωπικά θεωρώ ότι η κ. Παπακωνσταντίνου έχει πολλές ικανότητες.Επίσης πιστεύω ότι η διατήρηση χαμηλού προφίλ την βοηθάει να γίνεται πιό αποτελεσματική.Έχοντας αυτά τα προσόντα ως πρόσωπο απορεί κανείς πως γίνεται η συμβολή της στην πολιτική της παρέμβασης να είναι τόσο άστοχη.Πώς γίνεται να ανέχεται την φθορά που υφίσταται αν οι προσωπικές της ικανότητες είναι άλλες;
Πιστεύω ότι αυτό που εντελώς της λείπει είναι το όραμα,δεν ξέρει και δεν έχει άποψη για το πού πρέπει να πάει το Λουτράκι.Θα μπορούσε να είναι πολύ χρήσιμη κοντά σε ένα Δήμαρχο με προσωπικότητα και πλάνο για την πόλη.Να μην ξεχάσουμε και την ΠΛΗΡΗ απουσία πολιτικής αίσθησης .Συνεπώς η κ. Παπακωνσταντίνου ,κοινώς Σούζη είναι ικανότατη ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ όχι ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ και μάλιστα αντιδήμαρχος.Γιά αυτό τον αμιγή πολιτικό ρόλο είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ.

pennoyla είπε...

Μακάρι να τελειώσει η αναστύλωση του ναού και να μην σκαλώσει ξανά.

pennoyla είπε...

Ευχαριστώ τον bloger γιά τήν άμεση ενημέρωση

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΕΙΝ είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΑΙΟΥΣΑ...

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΥΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΟΠΩς ΠΧ Ο ΚΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ?

ΓΙΑΤΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΟΛΗ?

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ?

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΓΙΑΤΙ .....

Ο Περαχωρίτης είπε...

περιμενω κε ΜΠΛΟΓΚΕΡ!!
μην κοφευεις..

σε ρωτω ευθεως αν εχεις οποιαδήποτε πολιτικη σχεση με τον κο ΠΑΥΛΟ ΜΙΧΑ...

γιατι αποφευγεις την απαντηση???

φοβασαι κατι?

Anonymous είπε...

Ο Ευπρεπής πολίτης λέει

Αμάν ρε φίλε Περαχωρίτη με τα δημοτικά πιστεύω του blogger.Πόσο σημασία έχει τι πιστεύει μεταξύ των Δημοτικών παρατάξεων αφού στο blog μπορεί το ίδιο ελεύθερα να γράφει όποιος θέλει;
Μήπως πιστεύεις ότι και οι υπόλοιποι δεν έχουμε προτιμήσεις;
Μήπως πιστεύεις ότι όλοι δεν κρίνουμε ,ακούμε,σκεφτόμεστε και πολλές φορές ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ άποψη;Πόσο θα βοηθήσει τον διάλογο αυτού του blog η παραταξιακή ταυτότητα του blogger ; Εμένα πάντως μου είναι εντελώς αδιάφορη. Πιστεύω ότι ακόμη και να ανήκει /ανήκε στον Μίχα σίγουρα έχει αλλάξει βλέποντας πόσο ανάλατη και άχρωμη αντιπολίτευση κάνει στον Καρα-Γκιώνη.

Anonymous είπε...

[O AKALIPTOS]
EXEI DIKIO O EFPREPIS,ESENA TH SE KOBI,GIA TON [BLOGER]?PESMAS ESI PIANOY ISOYN KAI ISE?ANKRISH THA MAS KANHS?OLOI KAPION STHPRICSAME STOIS PROHGOYMRNES EKLOGES,TORA TH KANOYME?ME OLOYS TOYS ANIKANOYS POY EPILECSAME NA KOYMANTAROYN THN POLH.ASXOLISOY ME TON MEGALODIMOKRATH XANZOPOYLO POY CSEPOYLITIKE GIA 1500.eKAI ASE TON BLOGER.

pennoyla είπε...

Παράκληση προς τον "akalypto" άν σας είναι εύκολο μην γράφετε με grekinlis,είναι πολύ κουραστικό στην ανάγνωση.Ευχάριστω,
φιλικα pennoyla

Ο Περαχωρίτης είπε...

Σ Ι Ω Π Η !!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΑΤΙ ΚΕ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ???

pennoyla είπε...

Αγαπητέ "ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗ" τα δημοτικά πιστεύω του bloger δεν νομίζω ότι έχουν και τόση μεγάλη σημασία, άντε καί σας είπε ότι είναι πολιτικός φίλος με τον Κύριο Μίχα και.......θα αλλάξει κάτι?????Η θέλετε να αποδείξετε εσείς κατι με την εμμονή σας αυτή?Όλοικάποιον στηρήξαμε τις προηγούμενες εκλογές και όλοι κάποιον θα στηρήξουμε στις επόμενες, το θέμα είναι ότι βρέθηκε κάποιος να σχολιάσει τα κακώς κείμενα του τόπου και να ενημερώση εμάς του δημότες που πονάμε τον τόπο αλλά δέν έχουν απο πουθενά ενημέρωση και ταυτόχρονα να έχουμε ένα ΒΗΜΑ για να εκφράσουμε τις δικές μας απόψεις και ποτε δέν ξέρεις ίσωσ να ακούσουν κάποιοι να να διωρθώσουν τα πράγματα.΄Αν και αυτο το τελευταίο ακομα και σε μένα που το γράφω μου ακούγετε ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ!!!!!

Ο Περαχωρίτης είπε...

συμφωνω πενυ.
απλα δεν καταλαβαινω γιατι ο αλλοτε λαλιστατος κος μπλογκερ, 2 μερες τωρα, ενω μπαινει καθημερινα πολλες φορες στο μπλογκ, αποφευγει να απαντησει...

φοβαται κατι? και αν ναι τι ?

εξαλλου δεν ξερουμε ποιος ειναι και ποιο το ονομα του και αρα δεν θα καρφωθει αν δωσει μια απαντηση....

ποιος ο λογος να φυγομαχει.....
ειναι δηλαδη ντροπη για τον ιδιο αλλα και για τους υπολοιπους ψηφοφορους του κου μιχα, να μας το δηλωσει ?

μηπως οταν για 1-2 μερες εκλεισε το μπλογκ απο τις απειλες του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ δεν τον συνεδεσαν με τον κο ΜΙΧΑ?
ειναι γνωστο αυτο στο Λουτρακι....
εδω μεχρι και ο κος ΜΙΧΑΣ δεχθηκε τηλεφωνο ....

δεν καταλαβαινω λοιπον τι φοβαται να μας απαντησει ο κος μπλογκερ....

εκτος αν παιζει κατι αλλο .....

pennoyla είπε...

Κύριε "ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗΣ" Να σας πώ κάτι με όλο τον σεβασμό?, αν και δεν ξέρω ποιος είστε, δέν με ενδιαφέρει το τι πιστεύει ο bloger,οσο το γέγονος ότι μπορω να λέω την γ΄νωμη μου ΄μεσα σε ένα blog έστω και αν διατηρρώ τη ανωνυμία μου, θέλω να πιστεύω ότι αυτά που λέγοντε εδώ κάποιος τα διαβάζει , κάποιον θα ευαισθητοποιήσουν για να γίνουμε λίγο, έστω, καλύτεροι.

Anonymous είπε...

Ο Ευπρεπής πολίτης λέει

Πρός τον "Περαχωρίτη"

Στο παρελθόν στην πόλη μας χρησιμοποιήθηκαν προσωπικά και κομματικά κριτήρια για να καταδικαστούν απόψεις που ήταν πολύ χρήσιμες. Ακόμη και η ίδια η εκλογή του Γκιώνη στηρίχτηκε στις προσωπικές αποκαλύψεις των "ανένταχτων".Είναι ακόμη πολύ ζωντανές στην μνήμη μας οι καταγγελίες "εκδοτών " της πόλης εναντίον προσώπων όταν οι απόψεις τους γίνονταν ενοχλητικές.Η εμμονή σου δυστυχώς θυμίζει,χωρίς παρεξήγηση,αυτές τις μεθόδους.Αν παρ΄όλα αυτά έχεις κάτι σοβαρό να πείς για τον blogger κάτο αμέσως,αν απλώς θέλεις να ξέρεις τα πιστεύω του ........ πάμε πάρα κάτω.

συνταξιουχος είπε...

Αληθεύη ότι απο την ημέρα που ανέλαβε την προεδρία τηςΔΟΥΚΑΛΠ η κυρια παπακωνσταντικου η υπηρεσια παει για διαληση???

Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ είπε...

ΣΩΠΑ ΒΡΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ....

ΕΓΩ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ !!

ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΤΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΕΚΕΙ.....

ΤΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ...

συνταξιουχος είπε...

Δηλ. οι φημες ειναι σωστες, οτι σηζητιτε στο καφενειο ειναι σωστο, κριμα γιατι ηταν κατι καλο για μας τα γεροντακια και κριμα γιατι το παιδι εκει που ειναι στα ιατρεια, ο νικος, ειναι και πολυ καλος και πολυ ευγενικος με ολουε μαςε και συντρεχερι οπου τον θελουμε, κριμα,πολυ στεναχωρηθηκα τωρα

Λουτρακιώτης είπε...

To ψευδώνυμό σου Περαχωρίτη παραπέμπτει σε κάτοικο της ιστορικής μας κωμόπολης.Αντί να ασχολείσαι με τον κ. Μίχα πέσμου ευθέως πόσες 4ετίες έχετε να ψηφίσετε δημοκρατικά ολόκληρο το χωριό.Υποψήφιο του Πασοκ ούτε για συζήτηση.Υποψήφιο του ΚΚΕ το ίδιο.Έχετε πάρει χαμπάρι πως κινείστε [ψηφοθηρικά]από την δεξιά μέχρι την άκρα δεξιά;Είναι ντροπή σας και ντροπή μας που 2 δεξιοί συνδυασμοί και 1 ακροδεξιός πήραν το 80% της άλλοτε μικρής Μόσχας.Αλλά έτσι είναι μπρος στο προσωπικό μας συμφέρον ψηφίζουμε μέχρι και Γκιώνη.Αν παρακολουθείς Δημ. Συμβούλια πες μου που έβλαψε με τις αποφάσεις του και την ψήφο του ο Μίχας τον τόπο μας.Ένα να ξέρεις πως και να ήθελε δεν το μπορούσε,αφού με μία ψήφο δεν επιρρεάζει καταστάσεις.Αλλού να ψάξεις να βρείς εφιάλτες και να είσαι σίγουρος θα τους ανακαλύψεις. Αν παρ΄αυτά δυσκολεύεσαι, σε παραπέμπω στην ψηφοφορία του δανείου.Δύο χρειάζονταν γεννίτσαρους και τους βρήκαν.Σας ζηλεύω πάντως με την ευκολία που πάτε να σπιλώσετε δικαίους και αδίκους.Δεν μπορώ να πω κάτι μου θυμίζει η στάση σου 4 χρόνια παρά 1 ημέρα δημοκράτης και την ημέρα των εκλογών στην αντίπερα όχθη και μετά σου φταίει ο ένας και ο άλλος.Με αυτά τα μυαλά και τις τακτικές μέχρι και τον Παύλου βλέπω να ξανάρχεται για να αποτελειώσει το έρημο Λουτράκι.

Ο Περαχωρίτης είπε...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΗ !!!

ΒΓΑΛΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕ ....

Λουτρακιώτης είπε...

Περαχωρίτη το μόνο εύκολο για μένα είναι να αντιπαραθώ πολιτικά με σένα.Το γιατί το αφήνω σε σένα να το καταλάβεις αν έχεις αυτή την ικανότητα.Σίγουρα ανήκεις στους ευνοιμένους που ίσως αυτή η Δημ. Αρχή δεν μπόρεσε να σε ανταμοίψει σε αντίθεση με την προηγουμένη.Σε αντίθεση με μένα που ποτέ δεν έπαιξα και δεν θα παίξω ρόλο υπηρέτη και γλύφτη.Έχω μάθει να μάχομαι και μάλιστα για κοινά θέματα και ποτέ για προσωπικά.Δεν χαρίζομαι σε κανέναν σε όποιο πολιτικό φάσμα κι αν ανήκει.Μια λεπτομέρεια τη σκληρότερη κριτική στο Γιωτάκη την έκανα τότε που όλοι σκύβαν με περισσή χάρη και ευλάβεια και μάλιστα κατά πρόσωπο.Πράγμα που εσύ δεν έχεις το πολιτικό ανάστημα να το κάνεις.Στο λέω για τα πράσσινα γυαλιά που μου φόρεσες.Να δούμε εσύ πως θα καταφέρεις να βγάλεις τα καταγάλανα μυωπίας γυαλιά που σου επέβαλλαν να φοράς.

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΛΕΕΙ... είπε...

Ο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΛΕΕΙ...
ΦΙΛΕ BLOKER.
ΕΙΣΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΧΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
ΤΟΝ ΚΑΫΜΟ ΤΟΥ Ο ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗΣ ΑΣ ΤΟΝ ΨΑΞΕΙ ΑΛΛΟΥ.
ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕ.
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.
ΑΛΛΑ 20 ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!!
Η ΠΟΛΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΖΟΑΠΟΡΙΕΣ.
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ...ΜΕ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.
ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ.ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ...!!!

Anonymous είπε...

Ο Ευπρεπής πολίτης λέει

Η Σούζη έχει βέβαια δίκιο σχετικά με την δυνατότητα του συζύγου της να παίρνει δημοτικές δουλειές.Αυτό που ενοχλεί όλο το κόσμο και που ΚΑΝΕΙΣ δεν απαντάει ,ούτε και η Σούζη είναι αν τελικά και με ποιό δικαίωμα ο Καρα-Γκιώνης επεμβαίνει υπέρ του άντρα της και με ποιά ιδιότητα. Η απάντηση πρέπει να δοθεί από τον Γκιώνη και όχι από την Σούζη.Ο κάθε εργολάβος θέλει να πάρει δουλειές ακόμα και με βρώμικα μέσα.Το θέμα είναι αν ο φερόμενος ως Δήμαρχος επεμβαίνει και ανθέτει τις δουλειές όπου γουστάρει με βάση τις προσωπικές του προτιμήσεις που τελικά όλως τυχαίως είναι ο άντρας της κολητής του.Ας απαντήσει αν έχει κότσια ο ίδιος όχι να κρύβεται πίσω από φούστες.