Δημοτικά Συμβούλια για..... το καλό του τόπου.





Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, τα πράγματα ξέφυγαν και το προεδρείο έχασε τον έλεγχο.

Θα μου πείτε πρώτη φορά είναι?

Όχι βέβαια. Μόνο που χθες το Δ.Συμβούλιο δεν ολοκληρώθηκε, στο 5ο θέμα διεκόπη.

Ο ένας ευχαριστούσε το καζίνο, ο άλλος κατηγορούσε κάποιον Δ.Σύμβουλο και μετά επί προσωπικού.

Κάποιος πιάστηκε από μια λάθος λέξη που είπε ο Δήμαρχος, ενας άλλος είπε ότι τα έργα που γίνονται είναι δικά του.

Αφού έβγαλε ο καθένας τα εσώψυχα του, πέρασε η ώρα τελείωσε ο χρόνος, και αποχώρησαν κουρασμένοι για ύπνο. Το κακό είναι ότι στο τέλος, βγαίνοντας έξω από το Δημαρχείο άκουγες τις λέξεις…

Καλά δεν τα είπα?

Η... μπράβο καλά τους τα είπες.

Όχι θα τον άφηνα.

Ρε θα τρελαθούμε εδώ μέσα.

Και τέλος, που θα πάμε για φαί?

Αν οποιοσδήποτε κάνει μια σωστή πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν την ακούει κανείς, είναι μόνο και μόνο για να γραφτεί στα πρακτικά.

ΣΧΟΛΙΟ

Μερικοί έλεγαν ότι έφταιγε ο Μάρκελλος, άλλοι επιμένουν ότι φταίει ο Δήμαρχος, άλλοι ότι φταίνε τα blog, και πάει λέγοντας, μόνο οι ίδιοι δεν φταίνε, ούτε και εγώ βεβαίως, βεβαίως.



7 σχόλια:

Φάνης είπε...

δεν παρακολουθω πλεον τα δημ. συμβουλεια γιατι οχι μονο δεν αξιζει τον κοπο αλλα γιατι πρασβαλουν την νοημοσυνη μου. κραυγες ,φασαρια,γκρινια ,γενικα μια μιζερια ανευ προηγουμενου. ο ΛΟΗΣ ψηφιζει τον δεματοποιητη και την επομενη ημερα καταγγελη την αποφαση .ΕΛΕΟΣ .ΔΗΜΑΡΧΕ κατι δεν παει καλα.οι πολιτες εχουν οικονομικο πτοβλημα οι επαγγελματιες ειναι σε δυσκολη οικον. κατασταση .ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΡΜΑ Η ΠΛΑΚΑ. ΥΠΑΡΧΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Anonymous είπε...

Ο Ευπρεπής πολίτης λέει

Με τον μισθό του προέδρου ο Μπάμπης έχει εξελιχθεί στο πρώτο μαντρόσκυλο προστασίας του Γκιώνη.Σε λίγο θα αφαιρεί το λόγο και μόνο με την αναφορά του ονόματος "γκιώνης".Ο τρόπος που προσπάθησε να κόψει τον Λόη είναι απόδειξη ότι θα βάλει τα στήθη του μπροστά να κόψει τον διάλογο όταν δεν βοηθάει τον Καρα-Γκιώνη.

Anonymous είπε...

kakomoiro loytraki pos emplexes me ola ta arpaxtika!!!!

Αγανακτισμένος2 είπε...

Παιδιά ξέρετε πως την πατήσαμε με τον κ.Μπάμπη; Να θεωρούμε τον Μάρκελλο ιδανικό και πεκινουά μπροστά του και αυτό γιατί η εξίσωση γίνεται προς τα κάτω και όχι προς τα πάνω (καλύτερο)Βλέπετε σύγκριση Παύλου-Γκιώνη και όχι Γιωτάκη-Παύλου που σας πρότεινα να κάνετε.Μην τον κατηγορούμε όμως γιατί η ψήφος μας τον έβαλε και τον βάζει εδώ και 4ετίες σε καίριες θέσεις χωρίς να έχει να παρουσιάσει ένα έργο μια σκέψη του σ΄ένα από τα τόσα διαχρονικά και λιμνάζοντα έργα του Δήμου.Πως να γίνει αυτό όταν από πολύ μικρός (προτωπόρος)είχε ανακαλύψει τον όρο του golden boy.Έχει ένα μικρό αριθμό έστω ενσήμων που να μας λέει πως αντιλβάνεται τη δύσκολη θέση της πλειονότητας των δημοτών που με δυσκολία τα βγάζουν πέρα; Ξέρετε πιο είναι το δρομολόγιό του;Καφέ στου Μάικ,μαγαζί,σπίτι.
Το πρόβλημα πρέπει να του χτυπήσει την πόρτα του μαγαζιού του και όχι να το ανακαλύψει μόνος του.Εξάλλου του είναι αδιάφορο.Δεν διαμαρτύρομαι γιατί κάθε κοινωνία έχει τα εγκλήματα που της αξίζουν.Δυστυχώς κατάντησε και αυτός απαραίτητος.Πάντως με τον Γκιώνη παρέα μας έδεσε ονομαστικά και πολιτικά μια περίοδος της 7ετίας κανα 2 μας λείπουν.

Πρώην Καρναβαλιστής είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΕ ΔΡΙΤΣΑ

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΕΡΣΥΝΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2008 ΣΤΟ ΔΣ???

ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ?

ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΚΑΤΙ?

ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ?

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΕ ΔΡΙΤΣΑ......

Το Κακό Παιδί είπε...

τα δημοτικα συμβουλια πλεον στο λουτρακι εως τις πομενες εκλογες θα κυλουν καπως ετσι!!!

οσοι ρωτουν καυτες ερωτησεις δεν θα περνουν καμμια απαντηση απο τον γκιωνη και την καστα του!!!!!!!

ειδατε να ιδρωνει το αυτι τους?
οχι!!!

ειδατε να τηρουν τον κανονισμο του δς και να απαντουν στην αμεσως επομενη συνεδριαση?

οχι !!!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΞΙΑ !!!!!!!!!!

ρωταει ο ΜΙΧΑΣ, ρωταει ο ΠΑΥΛΟΥ, εσχατως ρωταει και ο ΜΑΡΚΕΟΛΟΣ και αυτοι κανουν τον κουφο !!!!!!!

να τους χαιρομαστε ......

α ξεχασα και ο μπαμπινος κανει το μαντροσκυλο του ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΔΗΜΑΡΧΟΥ .......

συνατξιουχος είπε...

ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑς ΚΑΙ ΕΚΤΟς ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΙΖΕΡΙΑΣΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΣΤΕ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΑΗΜΝΙΣΤΟ ΑΝΔΡΕΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.....ΘΥΜΑΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ "ΚΑΤΙΟΝΙΣΤΙΡΕΣ" ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥς ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΣΚΟΤΟΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΥΟ ΤΕΛΟς ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ ΟΧΙ ΤΟΥς ΡΩΤ"ΡΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙΟΝΙΣΤΙΡΕΣ?" ΑΠΑΝΤΙΣΗ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ"ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ"Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΤΑΝ ΟΞΥΘΗΜΟς ΧΑΡΑΚΤΙΡΑς. "ΡΕ ΚΑΤΙΟΝΙΣΔΤΙΡΕς ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΤΟΥΣ" ΚΟΚΑΛΟ ΟΛΟΙ, ΑΛΛΕς ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ!!!!