Κοκκίνου και Κόκκινα Χαλιά.

























Το πρόγραμμα των εκδηλώσεών του παρουσίασε ο Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας για το φετινό καρναβάλι. Πρόκειται για επανάληψη των περσινών εκδηλώσεων.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου.

Η συναυλία με τα κόκκινα χαλιά, και η συναυλία της Έλλης Κοκκίνου είναι αυτά που ίσως ενδιαφέρουν μερικούς και ειδικά τους νέους.



ΣΧΟΛΙΟ

Ερώτηση.

Κανένας δεν σας πρότεινε καμιά καινούργια ιδέα?

Σας πρότειναν, αλλά δεν τους ακούσατε?

Η μήπως τις φυλάτε για το 2010 που είναι οι εκλογές?

Υ.Σ Παρακαλώ μην βρίζετε τους κουμπάρους και τις κουμπάρες , κουράστηκα να σβήνω τα σχόλια σας.

14 σχόλια:

Anonymous είπε...

ΠΟΙΟΣ ΜΩΡΕ ΝΑ ΕΙΣΦΕΡΕΙ ΜΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΠΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΔΕΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ,
Ο ΠΡΩΗΝ ΠΟΡΤΙΕΡΗΣ ΝΥΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ή
Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΠΟ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΘΑ ΕΘΙΓΕ ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΤΟΥ???

ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ...

ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΜΕ ΑΛΦΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ !!!

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΛΟΙΔΩΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!!!

ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ...

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ-ΚΑΦΕΤΖΟΥΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ "ΚΑΛΟΥ & ΠΟΝΗΡΟΥ ΠΛΕΟΝ ΠΑΙΔΙΟΥ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΡΤΙΕΡΗΔΕΣ.....

ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.........
ΑΗΔΙΑ

Anonymous είπε...

τα κοκκινα χαλιά θα φερουν;

μαλιστα....

το δικο τους το χάλι ποτε θα το παραδεχτουν να τσακιστούν να φυγουν, μπας και γλυτωσει η πολη !!!

σιγα τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργανωνουν παλι...

τον εμπορικο κοσμο τον ρωτησαν αν θελουν αυτες τια αηδιες;

το μονο που μενει ειναι να δουμε τι στολη θα φορεσει φετος ο δημαρχος...

εγω προτείνω να ντυθεί ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗΣ !!!

Ο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ είπε...

Το καρναβάλι είναι συμμετοχή των νέων, των φορέων, και γενικά του κόσμου και όχι μιας επιτροπής.
Η επιτροπή χρειάζεται για να διοργανώνει, να μαζεύει ιδέες,
και να είναι οργανωτική.
Δεν πρέπει να κλείνετε σε ένα κτήριο και να είναι μόνο αποφασιστική.
Το καρναβάλι είναι μια οικονομική ένεση για τον τόπο,
και όχι επιτυχία του εκαστοτε δημάρχου.
Το καρναβάλι είναι χαρά, διασκέδαση και όχι γκρίνια και φτώχια.
Εγώ φέτος θα πάω στην Πάτρα να διασκεδάσω.
Κουράστηκα εδώ.

Anonymous είπε...

Ο Ευπρεπής πολίτης λέει

Το καρναβάλι δεν θα έπρεπε να είναι μιά εκδήλωση που την σκέφτονται λίγοι ,την οργανώνουν ακόμη πιό λίγοι και απλώς συμμετέχουν πολλοί.
Το καρναβάλι θα έπρεπε να ξεκινάει τον Σεπτέμβρη κάθε χρονιάς με συσκέψεις-συλλογή ιδεών -αναζήτηση χορηγών-συνεχή διαφήμιση-καμπάνιες σε όλες τις διπλανές πόλεις-προσκλήσεις συμμετοχής κλπ τέτοιες ενέργειες που θα τόνωναν το ενδιαφέρον, θα έδιναν νότες συμμετοχής θα έφερναν κόσμο στην πόλη μας και θα την έκαναν γνωστή πανελληνίως και για άλλους πλήν του καζίνο λόγους.
Σήμερα το καρναβάλι γίνεται απλά για να γίνεται ,γιατί οι άνθρωποι που το αναλαμβάνουν είναι εντελώς άσχετοι χωρίς ιδέες και μεράκι αλλά κυρίως χωρίς αγ'απη για την πόλη .Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η προσωπική "τακτοποίηση".
Είναι αλήθεια ότι το καρναβάλι του 2007 ήταν με διαφορά το καλύτερο και αν γιά αυτό ευθύνεται ο κ. Κοντός τότε πολύ κακώς δεν εκλήθει να αναλάβει και το φετεινό.Αλλά με τι μούτρα να το ζητήσει η Κάστα -Γκιώνη αφού τον λοιδώρησαν ;
Τελικά αυτοί οι της Παρέμβασης είναι καταστροφικοί ακόμη και όταν δεν αφορά την "κονομισιά" και τα χωματουργικά.

Anonymous είπε...

κατ αρχην δεν υπαρχει διαφανεια στα οικονομικα του καρναβαλιου.

ακομα ο Δριτσας (ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΔΗΛΑΔΗ !!!) αν και εχει προκληθει πανω απο 5 φορες απο τον Παυλου στο δημοτικο συμβουλιο, δεν εχει φερει προς ανακοινωση τον απολογισμο του περσινου προυπολογισμου του καρναβαλιου, για να δει ο καθε δημοτης πως δαπανηθηκαν τα 300 χιλιαρικα που ηταν ο προυπολογισμος!!

γιατι φοβαται και δεν το φερνει?

εχει να κρυψει κατι?

απο εκει και περα τι να περιμενουμε απο αυτους τους ανθρωπους...

ΑΦΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΟΛΑ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΤΟ ΤΟΥΣ...

Anonymous είπε...

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΥ
Πότε θα επιστρέψει στο ταμείο του δήμου
τα 80.000.000 δρχ. ή 234.776,22 ευρώ;

http://loutraki-press.blogspot.com/

Anonymous είπε...

καμαρωστε τους ...
τι σχεση εχε αυτο ρε φιλε που εγραψες με οσα λεμε?

αξιος ο μισθος σου ...
τρεχα αυριο πρωι πρωι στο παλατι να τον εισπραξεις.....

Anonymous είπε...

Δέν κατάλαβα, σε αυτό το blog γράφοντε μόνο τα άσχημα της τωρινής δημαρχίας?Καί αν πεί κάτι κάποιος για τον απερχόμενο δήμαρχο σημαίνει ότι τα παίρνει?Γιατί αν είναι έτσι θα μπορούσα να σκεφτώ καιέγώ το ίδιο για όλους όσους γράφουν και κατηγορούν τον τωρινό δήμαρχο!!!!
Υποτήθετε ότι στο blog έχουν πρόσβαση ΟΛΟΙ,άσχετα με το τι ψήφισαν!!!!Εκτός και αν είναι ΒΗΜΑ μόνο για την αντιπολήτευση όποτε οκ

Anonymous είπε...

κρινε οποιον θες.
δημοκρατια εχουμε σε αυτο το μπλογκ !!!

αλλα η λογικη λεει φιλτατε να ξεκινησεις απο τον παροντα δημαρχο, γιατι αν θες ο απερχομενος "πληρωσε" για τα λαθη του και ο λαος τον εταξε στην αντιπολιτευση.

δεν σε βλεπω ομως να μιλας για τα τωρινα, για τις προσληψεις απο το παραθυρο σε κουμπαρους, ξαδερφους , κολλητους με μισθους 40-50-60 χιλιαρικα τον χρονο, δεν σε βλεπω να μιλας για τις αναθεσεις εργων με φωτογραφικους διαγωνισμους, βλεπε κολυμβητηριο, αφου βουιξε το λουτρακι σημερα με την σφηκα, δεν σε βλεπω να μιλας για το σκουπιδοεργοστασιο, για την μαρινα που δεν θα γινει ποτε, για τα δανεια, κ.λπ.

Φαίνεται ζεις εκτος λουτρακιου ή φορας ωτοασπιδες και δεν ακους που τους βριζουν καθε μερα οι απλοι πολιτες που τους εμπιστευθηκαν αλλα εκεινοι τους προδωσαν...

για ολα αυτα να μας πεις ...

Anonymous είπε...

Ο ευπρεπής πολίτης λέει

Αυτό που εγώ κρατάω είναι ότι ακόμη δεν έχει κατατεθεί ο οικονομικός απολογισμός του περσινού καρναβαλιού.
Όταν υπάρχουν οικονομικές συναλλαγές ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ και όχι "αν θέλω".Αυτή την βασική αρχή την ξέρει ο κ. Δρίτσας που στην ιδιωτική ζωή είναι και οικονομολόγος.Θα έπρεπε να ξέρει πολύ καλά ότι κάθε φορά που αρνείσαι να δώσεις στοιχεία στο Δημοτικό Συμβούλιο δύο πράγματα συμβαίνουν :
1) Έισαι τόσο γελοίο αυτάρεσκο υποκείμενο που γράφεις τους Δημ. Συμβούλους στα παλιά σου παπούτσια
2) Έχεις τόσο χεσμένη την φωλιά σου που δεν θέλεις να δόσεις λογαριασμό.¨
Ο κ. Δρίτσας ο δήθεν δημοκράτης ,ο πορδοθεωρητικός της λοβιτουροπαράταξης ας διαλέξει ποιά άποψη τον αφορά.
Όμως οφείλω να πώ ότι με εντυπωσιάζει η υποχωρητηκότητα τπυ Παύλου που δεν συνεχίζει σε κάθε Δημ. Συμβούλιο να ζητάει απολογισμό,ακόμη και σήμερα.

Anonymous είπε...

Ο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΛΕΕΙ...
ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΑΝ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ, ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΕ 19 ΕΚ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΤΗ ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΗΤΑΝ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ(ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΥΔΡΟΘΕΡΑΠ.Κ.Α)
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΥΠΟΤΕΛΗΣ
ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!
ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΟΥ.
ΩΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο LOUTRAKI PRESS
ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΥ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;;;
ΓΙ ΑΥΤΑ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ ΡΟΜΠΑ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΑΛΛΑ ΤΟ 2010 ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...
ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΤΕΛΟΣ!!!

Anonymous είπε...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΑΡΙΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΤΑ!!!ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ!!!ΚΟΥΛΑ ΕΔΩ!ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ...ΓΙΑΤΙ ΖΟΡΥΖΕΤΕ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΑΣ....?ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΔΕΥΕΣΤΕ ΤΟΣΟ....?ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΣΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΝΤΟ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ....ΘΕΛΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΤΑ ΜΠΙΤ ΓΙΑ ΜΠΙΤ ΚΙΤΣ ΜΠΛΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΟΦΩΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΡΕΜΑΣΕ ΦΕΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ?ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΑΣ...ΜΕΣΤΗΝ ΚΑΛΟΓΟΥΣΤΙΑ...

Anonymous είπε...

ΚΑΛΩΣΤΟΝΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ.
ΒΡΕ ΚΟΥΤΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΕ ΓΩΝΙΑ.ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΜΙΛΑΤΕ.ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ,ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΑΘΙ,ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΥΓΓΡΟΤΙΜΑΤΑ ΣΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΑΛΙ,ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.ΓΙΑΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ,Η ΤΑΒΕΡΝΑ [ΠΕΤΡΑ] ΠΕΡΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ,ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΚΑΝΑ ΣΙΓΓΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΙΣΗ,ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ.ΤΟ ΣΠΟΡ ΚΑΜΠ,ΟΛΟΚΛΙΡΟΥΣ ΟΛΙΜΠΙΑΚΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ 5 ΜΟΥΣΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ,ΤΟ ΠΑΝΕ ΚΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΑΜΑ,ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΒΑΛΑΝΕ ΣΥΓΓΡΟΤΗΜΑ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ, ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΠΟΡ.ΑΣ ΞΥΠΝΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΓΡΙΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥΜΑΣ,ΑΣ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΕ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.ΑΣ ΓΡΗΓΟΡΕΨΟΥΜΕ ΛΙΠΟΝ ,ΓΙΑΤΗ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΜΕΙΣ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΟΣ.Ο.ΑΚΑΛΙΠΤΟΣ.

Anonymous είπε...

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΕΙΝ λεει

ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ ΠΕΤΡΑΣ ΚΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΜΠΕΚΙΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΔΑΕΤ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ !!!

ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ....

Ν Τ Α Ρ Α Β Ε Ρ Ι Α !!!!!