Ποιος είναι αυτός ο αψηλός ποιος είναι αυτός ο τύπος

Επειδή  λαμβάνω πολλά σχόλια, που ρωτάτε ποιος είναι ο Δημήτρης Γέρου, τι  δουλειά κάνει, αν ειναι Λουτρακιώτης, έψαξα και βρήκα το βιογραφικό του από το blog 
agenda-2020.blogspot.com

Ο Δημήτρης Γέρου ασκεί το επάγγελμα του Συμβούλου Επιχειρήσεων επί σειρά ετών, ενώ έχει σημαντική εμπειρία στο δημόσιο τομέα όπου εργάσθηκε ως μετακλητός (1993-2001). Σήμερα είναι μέτοχος και Γενικός Διευθυντής σε εταιρεία παροχής μελετητικών
και συμβουλευτικών υπηρεσιών που εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την επικοινωνία ευρωπαϊκών προγραμμάτων και προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.


Από τον Ιανουάριο του 2002 έως το Μάρτιο του 2004, υπηρέτησε ως Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης στο Υπουργείο Τύπου και Μ.Μ.Ε. όπου είχε αρμοδιότητα στα θέματα προβολής της Ελλάδας στο εξωτερικό, την οργάνωση της Ελληνικής Προεδρίας της Ε.Ε. και την προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων.


Διετέλεσε Πρόεδρος του Ταμείου Ασφάλισης Ξενοδοχοϋπαλλήλων (2001), μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Παρατηρητηρίου Απασχόλησης του ΟΑΕΔ και μέλος της Διοίκησης της θυγατρικής εταιρείας συμβούλων επιχειρήσεων του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών, “ΟΤΕ Consulting”.

Στις εκλογές του 1998 εξελέγη Νομαρχιακός Σύμβουλος και το 2002 Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Κορινθίας. Από το 1999 έως το 2001 ήταν Αντιπρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Κορινθίας και εκπρόσωπός του στην Ένωση Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας.

Το 1996 εργάστηκε στις Βρυξέλλες όπου και είχε την ευθύνη για τη δημιουργία του Γραφείου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας (ΚΕΔΚΕ) και ως επικεφαλής του, ήταν εκπρόσωπος στην Επιτροπή των Περιφερειών της Ε.Ε. και στο Συμβούλιο Δήμων και Περιφερειών της Ευρώπης.

Έχει αξιοποιηθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως εμπειρογνώμονας για την εξειδίκευση ευρωπαϊκών πολιτικών στην Ελλάδα, όπως η Πράσινη Βίβλος για την Κοινωνική Πολιτική, το Σύστημα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης και το Σύστημα Πιστοποίησής της, ενώ συμμετείχε κατ’ επανάληψιν, ως μέλος Εθνικών Αντιπροσωπειών, σε διεθνείς διασκέψεις της Ε.Ε. και του ΟΗΕ.

Ο Δημήτρης Γέρου είναι 45 ετών, γεννήθηκε και ζει στο Λουτράκι με τη σύζυγό του Νότα Παπακωνσταντίνου και τα δύο τους παιδιά.