Υδροθεραπευτηριο.Χριστουγεννιάτικα πακέτα αναζωογόνησης και λάμψης!

Απολέπιση και Αρωματοθεραπεία
Υπέροχη περιποίηση απολέπισης που αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας με κινήσεις μασάζ ενώ ταυτόχρονα προκαλεί υπεραιμία, αποτοξίνωση και ενυδάτωση. Ακολουθεί υδρομασάζ ιαματικού νερού με αρωματισμένες πέρλες που αφήνει την επιδερμίδα βελούδινη και χαρίζει μια εξαιρετική αίσθηση απαλότητας.
50 λεπτά/ 30 ευρώ
Θεραπεία με ελληνικά βότανα
Εξαιρετική απολέπιση με κισσό και κίτρινο τριφύλλι που καθαρίζουν σε βάθος και τονώνουν την λεμφική κυκλοφορία του σώματος. Ενεργοποιούνται διαδικασίες αντιγήρανσης και αποκαλύπτεται ένα λαμπερό και δροσερό δέρμα. Ιδανική περιποίηση για να προετοιμάσει το σώμα για υδρομασάζ με ιαματικό νερό εμπλουτισμένο με άλατα του Ιονίου πελάγους για βαθιά χαλάρωση και ηρεμία
50 λεπτά / 30 ευρώ
Μασάζ με τέσσερα χέρια
Θα απολαύσετε την εμπειρία ενός πραγματικά ασυνήθιστου μασάζ σώματος Πραγματοποιείται από δύο θεραπευτές συγχρόνως οι οποίοι δουλεύουν αρμονικά, ο ένας το πρόσωπο το κεφάλι και τους ώμους και άλλος τα πόδια εφαρμόζοντας τεχνική taifoot. Μία ανεπανάληπτη εμπειρία που δίνει έμφαση στην ολική χαλάρωση και στην αρμονία των αισθήσεων.
30 λεπτά/50 ευρώ
Βιολογική θεραπεία προσώπου
Περιποίηση προσώπου με βιολογικά προϊόντα χωρίς συντηρητικά. Μια ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου για σύσφιξη, τόνωση και λάμψη. Με ενεργά συστατικά σόγιας και λωτού που προάγουν την αναζωογόνηση των κυττάρων και βοηθούν το δέρμα να ανακτήσει άμεσα την χαμένη του λάμψη
40λεπτά /30 ευρώ
Θεραπεία προσώπου με βιταμίνες С και Ε
Ένα πολυτελές δώρο για σας! Αποτοξίνωση, απολέπιση, σύσφιξη, ενυδάτωση. Οι βιταμίνες C και Ε σε συνδυασμό με τα αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών δημιουργούν ένα προστατευτικό πέπλο ενάντια στο πέρασμα του χρόνου, με αποτέλεσμα την άμεση λάμψη, λείανση και σφριγηλότητα του περιγράμματος του προσώπου.

50 λεπτά / 40 ευρώ
ΣΧΟΛΙΟ
Πιστεύω ότι το νέο υδροθεραπευτήριο του Δήµου µας πρέπει να το αναδείξουμε όλοι.