ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΔΟΣΗ… Ο Λογοθέτης υποψήφιος Δήμαρχος.

Η δημοσίευση έγινε στην εφημερίδα ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
Συνδημότισσες και συνδημότες,
Είναι πλέον φανερό σε όλους μας ότι, τα τελευταία χρόνια, ο τόπος μας δεν έχει ανταποκριθεί στις προκλήσεις της εποχής μας. Πολιτικές και διοικητικές ανεπάρκειες δεν του επέτρεψαν να αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματα που του προσφέρουν τόσο η γεωγραφική του θέση, όσο και η φυσική ομορφιά, το νερό και - τα τελευταία 15 χρόνια - τα οφέλη από τη λειτουργία του καζίνο. Αυτό ήταν που μας οδήγησε, εδώ και πολλούς μήνες, να ξεκινήσουμε και να βρισκόμαστε στη διαδικασία ενός διαλόγου για το μέλλον του Δήμου μας, με τη συμμετοχή όλων των δημοτών, ανεξάρτητα της κομματικής τους τοποθέτησης. Πιστεύουμε ότι ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας χρειάζεται μια καινούρια αντίληψη για τα δημοτικά πράγματα, μια καινούρια προσέγγιση, με δράσεις οι οποίες θα δώσουν μια καινούρια προοπτική.
Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας χρειάζεται νέες ιδέες και νέα πρόσωπα για να τις διαχειριστούν. Πολίτες οι οποίοι έχουν τη δύναμη και την όρεξη να παλέψουν και να συγκρουστούν με τη νοοτροπία του συμβιβασμού και του μετρίου, πολίτες που έχουν τη διάθεση να δημιουργήσουν.
Από το διάλογο αυτό βγήκαν σημαντικά συμπεράσματα, με πρώτο την θέληση των Δημοτών, ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας να αλλάξει, και την πεποίθησή τους ότι εμείς μπορούμε να τον αλλάξουμε.
Τα συμπεράσματα αυτά με οδήγησαν στην πολύ σημαντική για μένα απόφαση να συμμετέχω στις επόμενες Δημοτικές εκλογές, το Νοέμβριο του 2010, από τη θέση του Υποψηφίου Δημάρχου.
Επιδίωξή μου είναι όχι μόνο να εκπροσωπήσω το χώρο στον οποίο δραστηριοποιούμαι
πολιτικά, αλλά όλους του πολίτες του Δήμου, ανεξαρτήτως της κομματικής τους τοποθέτησης.
Βαθιά πεποίθηση όλων μας είναι πως μόνον όταν ενεργοποιήσουμε τους πολίτες, πιστέψουμε και αναδείξουμε τις ικανότητές τους, μπορούμε να πετύχουμε σημαντικά αποτελέσματα, τα οποία θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη, την πρόοδο και την ευημερία όλου του Δήμου.
ΣΧΟΛΙΟ
Καλή επιτυχία, αλλά έχω κάποια ερωτήματα!
Έγινε ενημέρωση ή διάλογος με τον κ.Μίχα και την Δημοκρατική Δημοτική Κίνηση?
Έγινε ενημέρωση ή διάλογος με τον κ.Λάμπρου και τους Ενεργούς Πολίτες?
Έγινε ενημέρωση ή διάλογος με κάποιους?
Και αν ναι, σε ποιον Καποδιστριακό Δήμο αποφασίστηκε η υποψηφιότητα?

2 σχόλια:

ΕΔΩ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!!! είπε...

ΕΔΩ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!!!
ΟΡΕ ΜΑΝΟΥΛΑ Μ.
ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.
ΑΧ ΒΡΕ ΓΚΙΩΝΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.
ΑΛΛΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΚΥΡΙΟΙ.
ΟΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥΣ ΑΛΛΑ, ΑΥΤΟ ΔΕ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ.
Η ΠΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΟΠΩΣ, Ε!ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΕΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΩ(ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ)!!!ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΟΣ!
ΚΑΙ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΣΑΝ ΚΑΛΟ ΠΑΙΝΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;
ΑΥΤΑ ΤΕΛΟΣ!
ΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΣΕ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ...

Anonymous είπε...

Αγαπητέ Κώστα,κατά τη γνώμη μου,για να έχει προοπτική το εγχείρημά σου,θα πρέπει να ανακοινώσεις και τα πρώτα ονόματα των συνεργατών σου,προκειμένου να γίνει ορατό το πολιτικό στίγμα που σκέπτεσαι να κινηθείς.Διαφορετικά θα ναυαγήσεις εκ προοιμίου,όπως και στις προηγούμενες απρόσφορες απόπειρες που πραγματοποίησες.Βέβαια να λάβεις σοβαρά υπόψη και το μεγάλο εσωτερικό πόλεμο που ήδη δέχεσαι.