Γ.Γκιώνης. Κουράστηκα, δεν θα είμαι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές.



Σύμφωνα με κουτσομπολίστικες πληροφορίες, χτες το βράδυ είχε γενική συνέλευση ο συνδυασμός του Δημάρχου. Στην συνέλευση συζητήθηκαν τα προβλήματα της πόλης, και γενικότερα των έργων που είναι σε εξέλιξη. Έκπληξη προκάλεσε όταν ο Γ.Γκιώνης είπε ότι δεν θα ήθελε να είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2010 επειδή κουράστηκε. Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες ορισμένων δημοτικών συμβούλων, και τελικά αποφασίστηκε στην επόμενη συνεδρίαση και εφόσον επιμένει ο Γ.Γκιωνης στην απόφαση του, να συζητήσουν και να αποφασίσουν, για άλλο αρχηγό τις παράταξης.
Χαρές και πανηγύρια έγιναν όταν το έμαθαν οι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι. Aπό ανεπίσημες πληροφορίες που έχω ομως, και μέσα στην ομάδα του Γ.Γκιωνη χάρηκαν πολλοί.
ΣΧΟΛΙΟ
Καλό μήνα, και μην πιστεύετε ότι ακούτε ή διαβάζετε, όχι μόνο σήμερα αλλά όλες τις ημέρες του χρόνου.

6 σχόλια:

Ο ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗΣ είπε...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΠΛΟΓΚΕΡ.

ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟ ΚΛΙΜΑ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ... ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΑΣΤΕΙΟ ΣΟΥ ......

ΟΨΟΜΕΘΑ .......

Anonymous είπε...

Ο ευπρεπής πολίτης λέει

Όπως πολλές φορές έχω γράψει αυτό αποκλείεται να γίνει με δική του απόφαση.Επειδή ο Γκιώνης κουβαλάει τα γνωστά παιδικά του συμπλέγματα η εκλογή του και η εξουσία έιναι γι΄αυτόν προσωπική ικανοποίηση.Ο μόνος τρόπος να φύγει είναι να αποφασίσουν οι δελφίνοι της ΄Παρέμβασης ότι πιά είναι ζημιά για τις δικές τους βλέψεις.Σε τέτοια περίπτωση θα δούμε τον Κοφινά να ξετσουμίζει ,το μαντρόσκυλο Λάμπρο να σκάει μύτη και βέβαια τον Μιχαλάκη τον ΜΕΤΡΟΠΟΝΤΙΚΑ υπό την προυπόθεση ότι θα τον προτείνουν άλλοι γιατί αυτός δεν .....θέλει.

pennoyla είπε...

Καλό μήνα σε όλους, πετυχημέο το αστειάκι bloger, μετα τον "κουρασμένο" πρωθυπουργό να και ο "κουρασμένος" δ'ημαρχος
Καλό!!!!

Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ είπε...

ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ Ο "ΦΑΙΡΟΜΕΝΟΣ" ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!

ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΠΗΓΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ !!!!

ΥΠΕΡΑΝΤΛΑΝΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ !!!!!

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ !!!!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ !!!!!

ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΣΑΝ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ......

Ε ΡΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ .....

pennoyla είπε...

Μόλις διάβασα την δήλωση της Κυρίας Πρωτοππαπά στο ΒΗΜΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ και θύμωσα πολύ.Δεν μπόρεί να απαξιώνει με αυτές τις δηλώσεις(δεν είναι ο πολιτικός πάπας του τόπο, δεν είναι ο μοναδικός και ανατικατάστατος "σωτήρας", είναι παθολογικά αλλαζόνας)τον Κύριο Παύλου. Ο επι 12 ετίας δήμαρχος την εμπιστεύτηκε και την έκανε συνεργάτη του, ότι και αν έχει γίνει μεταξή του όφείλη να κρατήσει χάμηλούς τόνους γιατί δέν είναι σωστό να δαγκώνουμε το χέρι που μας "τάισε"!!Δέν ξέρω ποιοί τις "φουσκώνουν τα μυαλά αλλά καλά θα κάνει να κατέβει απο το "καλάμι "της πρίν είναι πολύ αργά!!

Anonymous είπε...

Ο Ευπρεπής πολίτης λέει

Το λέμε και πάλι και θα το επαναλαμβάνουμε συνεχώς μέχρι τις εκλογές.
Η Μαρία είναι ο σύγχρονος λαγός στή θέση του Πρωτονοτάριου.Ο στόχος παραμένει κοινός που είναι η αποδυνάμωση της υποψηφιότητας Παύλου.Η συνταγή είναι η ίδια ακριβώς : επιλέγουμε τον πρώτο σε σταυρούς, του φουσκώνουμε τα μυαλά και την ματαιοδοξία του, βάζουμε και δύο-τρείς κόλακες από δίπλα και αμέσως έχουμε έτοιμο το λαγό.Την προηγούμενη τετραετία τον ρόλο αυτό έπαιξε ο Πρωτονοτάριος και βεβαίως το χαρτί ΚΑΗΚΕ .Στην ερχόμενη τετραετία το νέο χαρτί λέγεται Πρωτοπαπα.Οι κόλακες είναι οι γνωστοί σε όλους μας "μεγαλοεκδότες" και "γεροσύμβουλοι" και το μόνο που μένει είναι να βρούμε ποιοί είναι οι εμπνευστές του παραμυθιού.Εγώ πιστεύω ότι είναι κατά Ποσειδωνίας μεριά. Είναι οι μόνοι που βγαίνουν κερδισμένοι από την παραμονή του υποτελή Καρα-Γκιώνη στην Δημαρχία.Για σκεφτείτε το .