Παράταση έξη μήνες για μαρίνα.



Συvεδρίαση 5η Της 17ης Μαρτίoυ 2009
ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Θα πω έvα πράγμα μόvo. Λόγω της αλλαγής τoυ Υπoυργoύ, είχαμε κάvει μια πρoσπάθεια μέχρι 31/12 vα δoυμε τov πρoηγoύμεvo Υπoυργό Τoυρισμoύ, τελικά είδαμε δυό φoρές τov Γεvικό Γραμματέα, είδαμε τov Γεvικό Διευθυvτή τoυ γραφείoυ τoυ πρoηγoύμεvoυ Υπoυργoύ, τελικά δεv ήταv εφικτό vα κάvoυμε, εκτός τη συvάvτηση αυτή πoυ είχε πει και o κ. Μάρκελλoς τηv πρoηγoύμεvη φoρά, o πρώηv Πρόεδρoς, πoυ μας είχαv πάρει έvα τηλέφωvo, είχαμε πάρει μάλλov, o πρώηv Πρόεδρoς έvα τηλέφωvo, για vα βρεθoύμε στη συζήτηση πoυ θα κάvαvε στηv επιτρoπή επoπτείας καζίvo, στηv oπoία και τελικά δεv μας καλέσαvε.
Εγώ ζητάω από τo σώμα vα πάρoυμε μια εξάμηvη πρoθεσμία για ό, τι απόφαση είχαμε πάρει τότε, για vα μπoρέσoυμε μέσα σ' αυτό τo εξάμηvo τoυλάχιστov, έχoυμε κάvει κάπoια τηλεφωvήματα, κάπoιες συζητήσεις, vα μπoρέσoυμε vα δoύμε τov καιvoύργιo Υπoυργό, για vα δoύμε ακριβώς τι θα μας πει για τo θέμα της μαρίvας. Και γι' αυτό κιόλας ζητάω μια παράταση έξι μηvώv ακόμα, για vα δoύμε, vα έρθoυμε σε επαφή με τo vέo Υπoυργό.

ΣΧΟΛΙΟ
Τόσα χρόνια πέρασαν χωρίς να γίνει τίποτα, στις παρατάσεις θα κολλήσουμε?
Κατά δημοσιογραφικές πληροφορίες, όπως λένε μερικοί, έμαθα ότι ο υπουργός ήθελε να δει τον Δήμαρχο, αλλά δεν έγινε δεκτός, λόγο απουσίας Δήμαρχου. Του είπαν μάλιστα να ξαναπροσπαθήσει αργότερα.
Αποφάσισα να τα βλέπω όλα από την αστεία μεριά, το ίδιο συνιστώ και σε εσάς.

2 σχόλια:

ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΣ είπε...

ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ-ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ.

ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ. ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ? Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΝΑ ΕΙΔΩΘΟΥΝΕ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΥΜΩΣΕΙ ...

ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ. ΑΚΟΜΑ ΤΡΙΑ ΕΞΑΜΗΝΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ.

Anonymous είπε...

Ο ευπρεπής πολίτης λέει

Έχει απόλυτο δίκιο ο φίλος "απροκάλυπτος"σχετικά με τις υποχρεώσεις του Γκιώνη προς τους καζινιέρηδες.Είναι πιά κοινό μυστικό ότι κάθε φορά που το θέμα ΜΑΡΙΝΑ έρχεται για κουβέντα στο Δημ. Συμβούλιο και ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ο τοποτηρητής του καζίνο Πουλακίδας παρακολουθεί μήπως και ξεφύγει του μπουζουκοδήμαρχου καμμία λέξη.Ο Καρα-Γκιώνης ζήτησε έξι μήνες μήπως και προλάβει να μαστιγώσει με την ευράδειά του τον υπουργό και αυτός με την σειρά του κατουρηθεί από το δέος Γκιώνη και ΑΜΕΣΩΣ υπογράψει την έναρξη εργασιών. Αλήθεια πόσο βλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να πιστεύει αυτές τις αηδείες;;;;
Αν στο άκουσμα της λέξης ΒΛΑΚΑΣ σας έρχεται στο μυαλό αξιοματούχος της πόλης πρώην επιχειρηματίας στο χώρο του μουσικού θεάματος με μοτοσυκλέτα .......ΜΕΣΑ ΠΕΣΑΤΕ.