Ένα βήμα είναι η Κίνα.



Συvεδρίαση 6η Της 30ής Μαρτίoυ 2009

ΚΟΝΤΗΣ: Οταv μιλάμε για Κίvα, μιλάμε για δύo ειδώv τoυρίστες, μιλάμε για τoυς τoυρίστες πoυ αvήκoυv στo κόμμα, vα σας τo πω έτσι και έχoυv τηv άvεση και τη δυvατότητα vα φεύγoυv στo εξωτερικό όπoτε θέλoυv, χωρίς vα παίρvoυv τηv άδεια από τo κιvέζικo κράτoς. Αυτoί oι τoυρίστες πάvε σε έvα ιδιωτικό τoυριστικό γραφείo και ζητάvε vα πάvε κάπoυ στo εξωτερικό. Εκεί, απ' αυτά πoυ μας είπαv oι πράκτoρες, υπάρχει κάπoιo πρόβλημα με τη βίζα, όπως υπάρχει πάvτα με τηv Ελλάδα, τo oπoίo θα πρoσπαθήσoυμε, μέσω τoυ κ. Ψωμά, o oπoίoς ήταv o εκεί μας σύvδεσμoς και μας καvόvισε όλo αυτό τo ταξίδι, vα μπoρέσoυμε vα ξεπεράσoυμε αυτά τα πρoβλήματα. Ξέρετε ότι και στη Ρωσία, στo παρελθόv, υπήρχαv τα αvτίστoιχα πρoβλήματα και λύθηκαv μόλις πρόπερσι. Είvαι έvα πρόβλημα.

Εμείς κάvαμε έvα πρώτo βήμα. Θα ήθελα vα ευχαριστήσω πάλι τoυς αvθρώπoυς πoυ ήταv δίπλα μας. Δεv ξέρω αv θέλετε vα ρωτήσετε κάτι άλλo.

ΣΧΟΛΙΟ

Εμείς κάναμε ένα πρώτο βήμα.

Άρα.

Ένα βήμα Λουτράκι – Κίνα, φέτος.

Δυο βήματα Λουτράκι – Αμερική, πήγαμε.

Και ο γύρος του κόσμου σε τρία βήματα, του χρόνου.

6 σχόλια:

Ο ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗΣ είπε...

ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ ΜΕ ....
ΠΟΛΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ !!!!!!!

Anonymous είπε...

Ο Ευπρεπής πολίτης λέει

Ο Γιαννάκης ως επιχειρηματίας καλά έκανε αφού τζάμπα πήγε να δεί τι παίζει στην Κίνα .Ο ρήτορας να μας πεί πόσες συμφωνίες με πρακτορεία έκλεισε ;;Να μας πεί σε ανοιχτό απολογισμό στο Δημ. Συμβούλιο τι τόπο πιάσανε τα λεφτά που χάλασε και πότε θα αρχίσει να φαίνεται ο πρώτος Κινέζος; Αφού οι πρώτες ορδές χάθηκαν στον δρόμο πότε θα ξεκινήσουν οι άλλες στρατιές Κινέζων τουριστών;; Να το πούμε στον Μαρίνη ,τώρα που συνήλθε να προετοιμάσει το έδαφος μην τυχόν και μας πιάσουν αδιάβαστους οι λεφτάδες Κινέζοι. Σας βλέπω ......μην γελάτε.

Anonymous είπε...

Ο/Η Ο ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗΣ
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΙΧΑΛΑΚΗ...ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΜΑΖΙ ... ΠΑΠΙΑ ΠΕΚΙΝΟΥ ...
ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΚΟΙΝΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΠΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΙΠΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ...
ΑΡΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ...
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ "ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ???

pennoyla είπε...

Σε μία ανάρτηση ποί κάτω έγραψα για τις διαγραμμήσεις στο κεντρικο , από Ηβη μέχρι την έξοδο απο την πόλη,πίξτε μια ματία άμα περάσετε να δείτε πόσο ανεγκέφαλοι είναι.Οκ, έβαλαν την διαγράμμηση λάθος,τουλάχιστων ας βάλουν δυο η τρείς π΄λακες στο γκαζόν, πρέπει να πατάμε το πράσινο????
Και κάτι ακόμα ενα απο τα τρίγωνα που χωρίζουν το δρόμο στο συνεδριακό είναι τόσο έξω που αν δεν το δείς η σε κλείση λίγο ο αλλος απο αριστερά θα πέσεις επάνω, εκεί μέχρι να δωθεί και αλή λωρίδα σε κυκλοφορία,σίγουρα ,θα υπάρξη ατύχημα!!!Τόση προχηρότιτα πιά????????????????

Calabreso είπε...

Κύριε Ευπρεπή Πολίτα
Τόσο πολύ γελάω με την κατάσταση αυτή που τα δάκρυα μου δεν λένε να σταματήσουν να κυλάνε.Έχω όμως μια ερώτηση προς εσάς που αν θέλετε μου την απαντάτε.Για ποιό λόγο όμως ο κατά τ'άλλα φίλτατος Κος Παύλου να είναι η λύση στα προβλήματα της μικρής μας Πολιτείας?Δεν μένω μόνιμα στο Λουτράκι αλλά ψηφίζω και έχω άποψη για τα γενόμενα και μη.Τι θα κάνει τώρα που δεν μπόρεσε να κάνει στην προηγούμενη θητεία του.Και για ποιό λόγο δεν τα πραγματοποίησε εφόσον οι προθέσεις του ήταν να υλοποιήσει ένα όραμα που ακούσαμε προεκλογικά.
Απλα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν αναζητάμε κάτι καινούριο που θα μας κάνει να σηκωθούμε απο τον καναπέ μας.

Anonymous είπε...

Ο Ευπρεπής Πολίτης λέει

Προς κ. calabreso:

Συμφωνώ μαζί σου ότι κάτι νέο που θα μας σηκώσει από την θέση μας θα ήταν εξαιρετικό.Μιλώντας όμως ρεαλιστικά δεν βλέπω κάποιον με αυτά τα χαρακτηριστικά να έχει ξεπηδήσει στην κοινωνική και πολιτική μας πραγματικότητα,κατά συνέπεια θα πρέπει να επιλέξουμε μεταξύ αυτών που διατίθενται.Δεν είμαι σίγουρος αν ο Παύλου είναι η πιό καλή λύση ,είμαι όμως πολύ βέβαιος ότι ο Γκιώνης είναι επικύνδινος.Πιστεύω οτι στους επόμενους μήνες μέχρι τις εκλογές θα δούμε κατ΄αρχάς αν τελικά ο Παύλου εννοεί την μετάνοια που είπε μέσω τηλεοράσεων προς όλους μας ,θα δούμε τι σόϊ συνδυασμό θα φιάξει και σε δεύτερο λόγο θα δούμε μήπως παρουσιαστεί αυτό το εντελώς νέο που θα θέλαμε .