Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.



Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθ. Αντιστάσεως) την 13η Απριλίου 2009, ημέρα Μ. Δευτέρα και ώρα 7:00 μ.μ. για συζήτηση και λήψη Απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης
1.Τροποποίηση συστατικής πράξης ν.Π.''Α' Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Λουτρακίου".
2.Πρόσληψη μόνιμου προσωπικού σε κενές οργανικές θέσεις του Δήμου.
3.Αποδοχή ένταξης Πράξης "Προώθηση των Ευρυζωνικών Υπηρεσιών και Εφαρμογών στον Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας μέσώ της υλοποίησης έργου επίδειξης των Ευρυζωνικών Δικτύων και Εφαρμογών" στο μέτρο 4.2 του Ε.Π. "Κοινωνία της Πληροφορίας" (πρόσκληση 192) και έναρξη υλοποίησή ς του.
4:Εγκριση προϋπολογισμού, έτους 2009, της Δημοτικής Επιχείρησης Κατασκευής Έργων Λουτρακίου - Περαχώρας (Δ.Ε.Κ.Ε.Λ.Π.).
5.Έγκριση μερικής αναμόρφωσης προϋπολογισμού, έτους 2009, του ν.Π. "Δημοτικός Οργανισμός .Άθλησης Λουτρακίου -' Περαχώρας Χ. ΘΩΔΗΣ Γ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ (Δ.Ο.Α.Λ.Π.)
6.Κατάργηση ν.Π.δ.δ. "Σχολική Επιτροπή 30υ Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου" Δήμου μας
7.Σύσταση νέου ν.π.δ.δ. "Ενιαία Σχολική Επιτροπή 30υ Δημοτικού -Σχολείου & 50υ Νηπιαγωγείου Λουτρακίου" Δήμου μας.
8.Συμπληρωματική παρακατάθεση για την ιδιοκτησία (17) της υπ' αριθ. 2/2003 Πράξης Αναλογισμού στο Λουτράκι, βάσει της υπ' αριθ. 21/2009 Απόφασης Πρωτοδικείου Κορίνθου.
10.Αποδοχή σπουδάστριας ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ Ελένης του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της 'Σχολής Διοίκησης' & Οικονομίας του Τ.Ε.Ι.· Καλαμάτας, για την εκτέλεση της πρακτικής της άσκησης στον Δήμο.
11.Εγκριση πίστωσης για εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων σε διάφορες περιοχές Δήμου.
12.'Εγκρίση πίστωσης για επανατοποθέτηση παροχής & μείωση ισχύος σε τριφασικό Νο 2 3Χ35, επί της Ε.ο." Λουτρακίου -Ισθμού, σε χώρο, ιδιοκτησίας Δήμου (πρώην ιδιοκτησία Θρουβάλα Α.Ε.)
13.'Εγκριση πίστωσης για ηλεκτροδότηση τεσσάρων (4) πίλαρ στον περιφερειακό δρόμο Λουτρακίου.
'14.'Εγκριση παράτασης προθεσμίας τελικής παράδοσης της μελέτης
"Εκπόνηση μελέτης τευχών δημοπράτησης έργου «Στερέωση & αποκατάσταση Ι. Ναού Αγ. Ανδρέα (Λουτράκι).

ΣΧΟΛΙΟ
Θα ακολουθήσει αμέσως μετα και δεύτερο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα τον δεματοποιητή, που έρχετε μετα από τις υπογραφές επτά Δ.Συμβούλων, και αμέσως μετά σερβίρετε πατσάς, για όσους το ξενυχτίσουν.



5 σχόλια:

pennoyla είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Τι γίνεται με το κοντέινερ που είχε αγοράση ο δήμος για την τοποθέτηση τηλεοπτικών αναμεταδοτών?
και
ΕΡΩΤΗΣΗ 2:Tελικά ο δήμαρχος παρευρέθει στο νομαρχιακό συμβούλιο όπου μέσα σε όλα σηζητήθηκε και το θέμα τών σκουπιδιών?

Anonymous είπε...

Ο Ευπρεπής πολίτης λέει

Με αυτές τις αηδίες ο μπουζουκοδήμαρχος επιβεβαιώνει τα περί μεθόδευσης και συμπαιγνίας που του έγραψε χτές στην τελευταία σελίδα της Σφήκας ο Πούλος.Αν τελικά το θέμα με το ζουμί το σπρώξει για την νύχτα θα τον κάνει προφήτη και θα δόσει σε όλους το δικαίωμα να είμαστε βέβαιοι για κάτω από το τραπέζι συμφωνία με τις πλάτες των κολλητών του .Θα πέσει ροχάλα σύννεφο.

Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ είπε...

ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ
ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ Δ.Σ.:

ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ), ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ... ΠΕΡΙΦΗΜΩΝ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΩΝ ΠΟΥ "ΘΕΛΕΙ" ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΕΚ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΛΛΩΝ ΝΟΜΩΝ???

ΕΣΕΙΣ ΚΕ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΕ ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΙΩΝΗ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ....???

ΛΕΩ ΜΠΑΣ ..........

Ο ΕΧΩΝ IQ 50 είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΕΡΩΤΗΣΗ:

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 300-400 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ, ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ?

ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ:

ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ "ΦΑΙΝΕΤΑΙ" ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΖΗΜΙΕΣ

Ή

ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ
ΚΑΤΑ ... ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ....
ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ???


ΚΑΙ ΑΝ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ???

Anonymous είπε...

Ο ευπρεπής πολίτης λέει

Τελικά επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες για προγραμματισμένη αναβολή της συζήτησης για τα σκουπίδια.Το σκυλολόϊ της παρέμβασης με οργανωτή τον Μπάμπη Γεωργίου αλλά με την αποδοχή όλων εκτός του Μάρκελου έσπρωξαν το θέμα προς την αναβολή.Το περιμέναμε από τον Γκιώνη ,το ήξεραν και γι΄αυτό το λόγο ο συνήθως επιθετικός Γεωργίου δεν πίεζε τους ομιλητές όλων των θεμάτων να τελειώνουν.Φτηνό κόλπο Μπάμπη.Ξεφτίλα για το ίδιο το Δημοτικό συμβούλιο.