Εικαστικό Φεστιβάλ ¨ EPsilon Art Loutraki 2010

Η Αρχή… Εικαστικό Φεστιβάλ "EPsilon Art Loutraki 2010", πραγματοποιείται στο Λουτράκι τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο του 2010.
Το Εικαστικό Φεστιβάλ Λουτράκι 2010 θα είναι γεμάτο χρώματα, σχέδια, χαρούμενη διάθεση και αστείρευτη καλλιτεχνική δημιουργία και στοχεύει στην τόνωση του ενδιαφέροντος του κόσμου προς τον πολιτισμό.

Δηλώστε συμμετοχή!!!
Τα έργα των συμμετεχόντων θα εκτίθεται σε επιλεγμένα café –bar της πόλης του Λουτρακίου. Κάθε χώρα θα φιλοξενεί διαφορετικά έργα κάθε μήνα δημιουργώντας έτσι διαδοχικές εκθέσεις που αποτελούν τον κορμό της μεγάλης έκθεσης. Με αυτόν τον τρόπο θα χαράσσεται μια ενδιαφέρουσα εικαστική διαδρομή προς το φιλότεχνο κοινό.


Ο κάθε καλλιτέχνης θα συμμετάσχει με 1 - 3 έργα σε κάθε χώρο.

Οι εικαστικοί που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ πρέπει να αποστείλουν στο e-mail: loutrzogr@hotmail.com το ονοματεπώνυμό τους. Ακολούθως θα λαμβάνουν αίτηση συμμετοχής με αναλυτικές λεπτομέρειες.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία/ διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Εύη Παντελέων υπεύθυνη Εικαστικό Φεστιβάλ ΕPsilon Art Loutraki 2010, κινητό 6977878481, fax 27440 63895, e-mail loutrzogr@hotmail.com.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
Μην παραλείψετε να ενημερώσετε και όσους από τους φίλους σας πιστεύετε ότι ενδιαφέρονται.

1 σχόλια:

Ασπρο κοράκι είπε...

Bloger οτιδήποτε παραμένει για πολύ
κουράζει.Καλές είναι οι αλλαγές και
ζητούμενες.Να!ψηφίσαμε Παρέμβαση για να αλλάξουμε σελίδα και τελικά, το μπλογκ άλλαξε σελίδα.Μπας και είσαι το alter ego της Παρέμβασης;Αν μάθω πως είσαι του παλατιού δεν θα με ξαφνιάσει καθόλου.Πιστεύω να μην επαναπαυτεί ο Γιώργος και θεωρήσει την αλλαγή της σελίδας σου σαν εκπλήρωση της προεκλογικής του δέσμευσης. Ευελπιστώ στη δημοσίευση.