Κρίμα γιατί θέλαμε να κάνουμε ενα όμορφο φινάλε!!

Η Επιτροπή πρωταθλήματος απέβαλε από την συνέχεια των πλέι οφ την ομάδα του Κορωπίου αφού στον προηγούμενο αγώνα δεν προσήλθε πλήρης με αποτέλεσμα να μην διεξαχθεί ο αγώνας και να κερδίσει στα χαρτιά τον αγώνα ο Ιωνικός.
Κρίμα γιατί είχαμε ετοιμάσει για τους φιλάθλους μας μερικά δώρα και θα γινόταν μια μικρή φιέστα χαράς αφού ολοκληρώθηκε το πιο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2.

Σας παρακαλώ ένα σχόλιο... ευχαριστούμε όλες και όλους τους φίλους της ομάδας μας για την φετινή χρονιά.

Θα ήθελα να ζητήσω από το Άσπρο Κοράκι ένα μεγάλο ευχαριστώ και να του ζητήσω να μου πει πως θα επιστρέψουμε το δώρο που μας έκανε για την κλήρωση της τελευταίας αγωνιστικής.
Θα ήθελα να επικοινωνήσω μαζί του για το δώρο.
Ήταν πολύ ευγενική η χειρονομία του και τον ευχαριστούμε θερμά!!
Αλλά έχει προτεραιότητα η επιστροφή του.

Το email είναι aoposeidonloutrakiou@hotmail.com.
Παρακαλώ ενημερώστε με!!!


2 σχόλια:

Ασπρο κοράκι είπε...

Πάνο είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω για την ομάδα μας
που για μένα έκανε ένα άθλο.Το δώρο
ανήκει στην ομάδα που μπορεί να το χρησιμοποιήσει όπως αυτή νομίζει καλύτερα.Ας το δώσει στο παίκτη ταλέντο,παίκτη ήθους ή κάτι παρεμφερές.Εσείς ξέρετε καλύτερα που πρέπει να δωθεί.Τα δώρα δεν επιστρέφονται.Εξ΄ άλλου οι ανάγκες της ομάδας είναι πολλές και τα παπούτσια ποτέ δεν περισσεύουν. Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι και την καινούρια σεζόν πάλι μαζί να καταφέρουμε ότι δεν μπορέσαμε στη σεζόν που πέρασε.

Παναγιώτης Μπεκιάρης είπε...

Καλημέρα,
μετά απο την ψηφοφορία μεταξύ των παικτών αναδείχτηκε ως καλύτερος πάικτης ο Τούρκια Γιώργος με 10 ψήφους και του δώθηκε το δώρο που μας είχατε προσφέρει. Και παλι σας ευχαριστούμε πολύ. Έκανα και ανάρτηση και στο blog.. της ομάδας μας.
http://aoposeidon-handball-a2.blogspot.com/