ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

Μετά την σημερινή μονόπλευρη δημόσια τοποθέτηση του Δημάρχου κου Γιώργου Γκιώνη σχετικά με την μη καταβολή του δώρου στα παιδιά των εργαζόμενων στο Δήμο και στις Δημοτικές Επιχειρήσεις, αναγκάζομαι να τοποθετηθώ, κατ’ αρχήν και προς το παρόν, δημόσια, προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Με ιδιαίτερο θράσος, ο κος Δήμαρχος, εμφανίστηκε ως υπέρμαχος των συμφερόντων των εργαζομένων στο Δήμο και στις Δημοτικές Επιχειρήσεις, ενώ, όλο το προηγούμενο διάστημα, με την στάση και τους λάθος χειρισμούς του, ήταν αυτός που ουσιαστικά οδήγησε σε μια απόφαση που στρέφεται κατά των εργαζομένων στο Δήμο μας.

Με ιδιαίτερο θράσος, ο κος Δήμαρχος, με δικτατορικό τρόπο και έξω από κάθε δημοκρατική διαδικασία, ζητάει την παραίτηση τριών Δημοτικών Συμβούλων της Δημοτικής τους Παράταξης επειδή δεν ψήφισαν την πρόταση του, την οποία ο ίδιος, το προηγούμενο βράδυ, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δημόσια και παρουσία τηλεοπτικών σταθμών, την είχε χαρακτηρίσει ως μη νόμιμη.

Θα έχει, επίσης, ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αν ο κος Δήμαρχος δημοσιοποιήσει και την, σχετική με την πρότασή του, εισήγηση του νομικού συμβούλου της Δ.Α.Ε.Τ..

Ο κος Δήμαρχος, με την εμμονή του στην πρόταση την οποία ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει ως μη νόμιμη, όχι μόνο δεν υπερασπίστηκε τα συμφέροντα των εργαζομένων στο Δήμο, αλλά στέρησε περίπου 55.000 ευρώ από τα καταστήματα του τόπου μας, γεγονός που μπορεί να χαρακτηριστεί ως καταστροφικό στη σημερινή ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Εάν ο κος Δήμαρχος επιθυμούσε να διασφαλίσει την οικονομική θέση και τον οικογενειακό προγραμματισμό των εργαζομένων στο Δήμο και στις Δημοτικές Επιχειρήσεις, θα έπρεπε να στηρίξει τη πρόταση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ την οποία κατέθεσα ως επικεφαλής και εκπρόσωπος της Δημοτικής μας Παράταξης στο Δ.Σ. της Δ.Α.Ε.Τ. κατά την συνεδρίαση της Μεγάλης Τρίτης 14 Απριλίου, η οποία ήταν απολύτως νόμιμη και πρότεινε:

‘Να δοθούν οι επιταγές για τα δώρα των παιδιών των εργαζομένων στο Δήμο και στις Δημοτικές Επιχειρήσεις και η δαπάνη να καλυφθεί με χορηγία της Club Hotel Casino Loutraki Α.Ε., όπως γίνεται με τις δωροεπιταγές που διατίθενται στις οικονομικά ασθενείς οικογένειες συνδημοτών μας’.

Στη παρούσα φάση, μόνο η πρόταση αυτή εξασφάλιζε τον οικογενειακό οικονομικό προγραμματισμό των εργαζομένων στο Δήμο μας και έδινε μια οικονομική ανάσα στους επαγγελματίες του τόπου μας.





18 σχόλια:

Anonymous είπε...

Ο νυχτερινός επισκέπτης.

Δηλαδή τι θέλει να πεί ο κύριος Μιχας με την ανακοίνωσή του?Ο εκάστοτε Δήμαρχος να πηγαίνει να παρακαλά τους καζινιέριδες, να του δίνουν λεφτα για το βοήθημα στους εργαζόμενους?Αυτό θέλει να μας πεί αν κατάλαβα καλά?Το ζητούμενο κύριε Μίχα, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, είναι άν πρέπει να πέρνουν το βοήθημα μόνο μια μερίδα από τους εργαζόμενους του Δήμου ή όλοι οι εργαζόμενοι.Σας συμβουλεύω να αφήσετε τους λαικισμούς<<>>από μια συγκεκριμένη μερίδα συμπολιτών μας και να πείτε ξεκάθαρα όλοι εσείς που ασχολείστε με τα κοινά, την άποψή σας και τη θέση σας.Οι Λουτρακιώτες και οι Περαχωρίτες είμαστε πολύ υπερήφανοι για να πηγαίνουμε να παρακαλάμε τους καζινιέριδες να μας δίνουν λεφτά ...Γιατί όταν ζητάς κάτι πρέπει να δώσεις μετά σε αυτούς που στα δίνουν...Αντί να κόπτεσθε χωρίς θέσεις θα σας πρότεινα κάτι, τα λεφτά του βοηθήματος που τα πέρνει μια συγκεκριμένη μερίδα εργαζομένων, 55.000Ευρο, να δημιουργήσετε μια τράπεζα τροφίμων που οι συμπολίτες μας που πραγματικά έχουν ανάγκη, να πηγαίνουν να πέρνουν τρόφιμα και να ζούν αξιοπρεπώς.Ευχαριστώ.

Ο ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗΣ είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΟ !!!

"ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ" ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΔΑΕΤ Ο ΠΑΥΛΑΚΗΣ....

ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΚΙΩΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ, ΑΠΛΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ...

ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΑΚΗ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΓΕΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ....

ΠΑΝΤΑ ΑΚΡΟΒΑΤΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ
ΣΕ ... 2 ΒΑΡΚΕΣ.....

ΑΣΤΟ ΠΑΥΛΕ...
ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΑΛΛΟ...
ΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΚΟΠΗ...

Anonymous είπε...

Ο Ευπρεπής πολίτης λέει

Ο Μίχας το κάνει για την "φουκαριάρα την μάνα του" .Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας.Πάντα ξέραμε ότι ο Μίχας είναι καλός δεύτερος γιατί απλά ποτέ δεν είχε το πολιτικό ανάστημα να πεί τα πράγματα με το όνομά τους.Είναι κοινό μυστικό στην πόλη μην περιμένουμε και πολλά ....Μίχας είναι.

Βιβή είπε...

Ευπρεπή πολίτη,
έβαλες πλώρη για τον Παύλου;Γιατί σε βλέπω σε πολλά στέκια με την παρέα του Παύλου και με τον ίδιο τον Παύλου.Θα περάσεις τελικά απ'όλες τις παρατάξεις;

Anonymous είπε...

Ο νυχτερινός επισκέπτης.

Καλώς την κι ας αργησε!!Ήξερα οτι αυτή η πόλη διαθέτει πολλές κουτσομπόλες..καταδότες όμως να φαντάζονται και να δίνουν "στεγνά" και ανώνυμα ..πρώτη φορά βλέπω!!!!..Αφιερωμένο στην Βιβή.Αφου γνωρίζεις οτι βρίσκεται με τον κύριο Παύλου,τότε γράψε τ'ονομά του γιατι ειναι πάρα πολυ ευπρεπής πολίτης για να τον ψηφίσουμε.

Βιβή είπε...

Νυχτερινέ επισκέπτη,δεν νομίζω το όνομά σου να παραπέμπει και σε νυχτερινές δραστηριότητες γιατί από τέτοιους τύπους την πατήσαμε και μάλιστα άγρια.Πρώτος και καλύτερος ο Δήμαρχος.Νά΄σε σίγουρος αν μου το ζητήσει ο ίδιος θα τον σεντράρω.Το αν είναι περήφανοι Λουτρακιώτες- Περαχωρίτες μη το ξαναπείς γιατί οι καζινιέρηδες θα σκάσουν στα γέλια. Αν σε βγάλει ποτέ ο δρόμος προς τα εκεί και έχεις το προνόμιο να συζητήσεις μαζί τους,η πρώτη κουβέντα που θα σου πουν είναι πως ποτέ κανείς δεν ήρθε να ζητήσει κάτι για το Λουτράκι παρά μόνο για προσωπικά οφέλη και ρουσφέτια
Εδώ ο Μπαμπίνος ζήτησε να μας φτιάξουν μουσείο.
Ευτυχώς πάντως που υπάρχει ένας Παύλου με ανανεωμένες σκέψεις και ανθρώπους και θα μπορέσει να μας βγάλει από αυτό το τέλμα.
Σ΄έφτιαξα τώρα έτσι;

Anonymous είπε...

ο επαναστατης

βλεπω πυρ ομαδον κατα μιχα....που τελος παντων διατυπωνει και μια θεση!
το ηξερε λεει ο περαχωριτης για αυτο πεταξε μια αλλη θεση για να γραφτει στα πρακτικα!ο γκιωννης δλδ δεν ξερει να μετραει τα κουκια που ειναι και οικονομολογος???δεν καταλαβε οτι ολοι του ελεγαν ακομα και ο δικιγορος της δαετ οτι η προταση του ειναι παρανομη και οι αλλες νομιμες???περαχωριτη ξερεις την αλλη βαρκα?αν ξερεισ πεσ την!επισης αν εχεις να προτεινεις καποιον απο το χωρο κανε προταση!και αφηστε τα τσαμπα μαγκες......

Ο ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗΣ είπε...

ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΕΥΘΕΩΣ:

1. ΝΑΙ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΑΡΚΑ.
ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟ ΠΑΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΤΕΚΛ (ΝΥΝ ΔΑΕΤ)ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΟΥ!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!

2. ΝΑΙ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ!
ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΜΙΧΑΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΗΤΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ!!!

ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΜΙΧΑΣ ΗΞΕΡΕ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΗΔΗ ΣΟΥΡΟΥΝ ΣΤΟ ΓΚΙΩΝΗ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΟΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΣΧΕΣΕΙΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ" ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥΣ!!
ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ?
ΕΝΑ ΤΡΥΚ ΤΟΥ ΜΙΧΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ...

ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΑΚΗ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...

Anonymous είπε...

Ο Ευπρεπής πολίτης λέει

Προς την φίλη Βιβή.

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί τύποι αρέσκονται να χαρακτηρίζουν πρώτα τα πρόσωπα και μετά τις απόψεις.Αν σε βοηθάει στην δική σου αξιολόγηση να κατατάσεις τα πρόσωπα σε παρατάξεις θα σου πώ ότι καλύτερα να επικεντρωθείς στις ιδέες και στα σχόλια,θα γίνεις πιό χρήσιμη.Σε ότι με αφορά προσωπικά έχω πολλές φορές γίνει στόχος, για να ταυτιστώ με συγκεκριμένα πρόσωπα ,μάλιστα κάποτε μου έδοσαν και όνόματα Γιώργο-Χρήστο-
Σπύρο-Ντίνο-Μιχάλη κλπ.Το μόνο που θα σου πώ είναι ότι θα γίνω επώνυμος όταν ΕΓΩ θα το θελήσω και μάλιστα όταν θα έχει νόημα και σε καμμία περίπτωση δεν πρόκειται να "δαγκώσω" το δόλωμα .

Βιβή είπε...

Χρόνια Πολλά!!!

Βιβή είπε...

Περαχωρίτη!Το να βλέπεις τον Κωστάκη
(κατά το Παυλάκη)θα πρέπει να μας πείσεις για τις ιδέες και τα οράματα
του.Από ότι ξέρω,δεν έχει διατυπώσει κάτι στα τόσα χρόνια που δοκιμάζει το μετέωρο βήμα προς τα δημοτικά.
Το να πάρεις τη δημαρχία δεν είναι το ζητούμενο.Τι θα κάνεις είναι το φλέγον θέμα.Πήρε ο Γκιώνης τη δημαρχία,τι έγινε;Ακόμα και οι δικοί του [Δρίτσας]την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια.Έχει την πείρα της δημαρχίας ο Κωστάκης;Ποιός θα τον βοηθήσει;Ο μόνος που θα μπορούσε είναι ο Παυλάκης.Πές μου που ήταν ο Κωστάκης στις προηγούμενες εκλογές;για να έχει "μούτρα"να του ζητήσει βοήθεια.Χαίρομαι πάντως που ξέφυγες από παλαιότερες ιδέες και εμμονές.Ένα θα σου πω μη βιάζεσαι,οι εξελίξεις τρέχουν με ταχύτητα φωτός.Προπαντώς μη προδικάζεις κάποιον αν δεν δοκιμαστεί,κρύβει η ενέργεια αυτή μικρότητα και προκατάληψη.

Ο ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗΣ είπε...

ΒΙΒΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΟΨΙΜΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ, ΜΑΘΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΘΕΣΕΙΣ Η ΙΔΙΑ ΥΠ΄ΟΨΙΝ...

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΑΛΛΟΥ....

Anonymous είπε...

Ο Ευπρεπής πολίτης λέει

Φίλη Βιβή,αν με το χρόνια πολλά εύχεσαι για το Πάσχα σου αντεύχομαι καλή φώτιση γιατί από την ποιότητα των σχολίων σου δείχνεις να το έχεις ανάγκη.
Δείχνεις να διακατέχεσαι από εμμονή για την σοβαρή υποψηφιότητα του Μίχα όταν ΟΛΗ η πόλη τον θεωρεί ένα καλό παιδί που όμως έχει από καιρό χάσει το δάσος στο όνομα του δένδρου.Ας είναι ,εδώ στο blog σεβόμαστε τις απόψεις των άλλων ακόμη και αν είναι το ίδιο ανεφάρμοστες σαν τις συνήθεις προτάσεις Μίχα.

Βιβή είπε...

Ε.Π σ΄ευχαριστώ για τις Πασχαλινές ευχές αλλά σ΄έχω για γάτα.Θα σου ευχόμουν 2 μέρες νωρίτερα αν ήταν για το Πάσχα.Εσύ ειδικά αν θεωρείς τον Παυλάκη για λίγο,πές μου αφού δεν χάνεις δημ. συμβούλιο ποιός σύμβουλος είναι πάντα ενημερωμένος,
από ποιόν ξεκινούν όλες οι παρατηρήσεις και σχόλια.Εσύ φυσικά δεν έχεις μάτια για άλλον πλην Παύλου του μεγάλου.Ο οποίος παρεπιπτόντως όταν έχει ΤV σηκώνεται να μας τι;Αυτά που δεν έκανε 12 χρόνια και θα τα κάνει τώρα;Να μου πεις όλα είναι πιθανά αφού κατάφερε και έπεισε εσένα δεν θα καταφέρει τις γιαγιούλες και τους παπουλάκους;Να σου πω και κάτι εσύ με τον Παυλάκη ήσουν αυτοκόλλητο και ξέρεις αν είναι λαμόγιο ή όχι.Δεν κάνει λοιπόν να καταφέρεσαι τόσο ρατσιστικά.Αν έχεις κάτι μεμπτό γι΄αυτόν γράφτο για να ενημερωθούμε και μεις οι αδαείς.Αλλά έτσι είναι.Οι έντιμοι δεν μας κάνουν τα λαμόγια τα ερωτευόμαστε και τα φορτώνουμε στις πλάτες των συνδημοτών.

Αγανακτισμένος2 είπε...

Αμαν ρε Βιβή με αυτή την εμμονή σου
τόσο προς το πρόσωπο του Μίχα και κυρίως προς τον Ευπρεπή πολίτη.Και μόνο λόγω ονόματος θα έπρεπε να τύχαινε καλύτερης συμπεριφοράς.Το μόνο παρήγορο με σένα είναι πως βρήκαμε μια ακόμα γυναίκα να ασχολείται με τα κοινά.Μη τρέχεις, όπως βλέπεις υπάρχουν και κανόνες που ένας νέος μπλόκερ δεν γνωρίζει.
Ο χρόνος πιστεύω θα σε κάνει πιο ώριμη και πιο συνεργάσιμη.Συνέχισε
και οι τυχόν παρατηρήσεις που σου γίνονται θα σε ωφελήσουν.

Anonymous είπε...

Ο Ευπρεπής πολίτης λέει

Φίλη Βιβή,

Δεν θα ακολουθήσω την λογική σου.Δεν θα τσιμπήσω στην προσπάθειά σου να με ονοματίσεις αφήνοντάς σε στην γόνιμη αλλά άστοχη φαντασία σου.Θα είσαι η τέταρτη που προσπαθείς .....καλή επιτυχία.Επίσης δεν πρόκειται να δόσω την ευκαιρεία μεσω των σχολίων σου να αναστήσουμε τον πολιτικά ημιθανή Μίχα.Η ίδια η πόλη τον έχει κατατάξει εκεί που πρέπει.Κανένας δεν θα τολμούσε να τον πεί λαμόγιο αλλά ΟΛΟΙ ,εκτός από εσένα,τον έχουν ταυτίσει με την πολιτική έννοια του όρου "χαλβά".Σε ότι έχει να κάνει με τον Παύλου ,να πείς στο Γκιώνη να μας δόσει την συνταγή που τον ανέστησε.

dimotikasxolia@yahoo.gr είπε...

Αγαπητή Βιβή, και φίλε ευπρεπή πολίτη, νομίζω ότι κάνετε και εσείς το ίδιο σφάλμα που κάνουν και οι άλλοι. Βάζετε τα προσωπικά σας, πάνω από το κοινό συμφέρον. Αυτό κάνουν δυστυχώς οι περισσότεροι που ασχολούνται με τα κοινά, και όταν εκλέγονται πάει ο τόπος κατά διαόλου.
Εδώ λοιπόν κλείνω τα σχόλια σας σε αυτήν την ανάρτηση.
Νομίζω ότι δεν προσφέρουμε τίποτα με τέτοια σχόλια.
Θα επιθυμούσα στα σχόλια μας να είχαμε λύσεις, προτάσεις , ιδέες, και να προβληματιζόμαστε όλοι μαζί που θέλουμε να πάμε αυτόν τον τόπο και όχι να τρωγόμαστε μεταξύ μας ή να κάνουμε κακή κριτική.
Εγώ δεν έχω προσωπικά με κανένα απο εσας, ούτε ακόμα και με τον Δήμαρχο, πολιτικά όμως έχω.
Αν λοιπόν θέλετε να συνεχίσετε τα σχόλια σας σε αυτό το επίπεδο μπορείτε να το κάνετε ΑΛΛΑ μόνο επώνυμα.

Calabreso είπε...

Θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε οι απόψεις του καθενός πολίτου να υπόκεινται σε λογοκρισία πριν αναρτηθούν στο blog. Αν και είμαι σίγουρος πως απο την πλευρά σας Κύριε συντονιστά του blog έχετε όλη την καλή θέληση να διατηρήσετε μια ευπρέπεια στον χώρο. Πάραυτα ο χώρος αυτός έχει φύγει πλέον μακριά απο την στενή έννοια "το blog ΜΟΥ" και ανήκει πλέον σε όλους μας. Αφήστε τον καθένα να να είναι υπεύθυνος των λόγων του.Είναι προτιμότερο δηλαδή γιατί έτσι πέφτουν και οι μάσκες και καταλαβαίνουμε και το ήθος του καθενός.
Όσον αφορά τον Κύριο Μίχα τον Κύριο Γκιώνη και τον Κύριο Παύλου η κατάσταση στην μικρή μας Πολιτεία είναι "τι'χες Γιάννη τι'χα πάντα" !!! Τόσο καιρο εδώ μέσα σε αυτήν την όμορφη συντροφιά ανάμεσά σας δεν έχω δεί κάτι διαφορετικό κάτι καινούριο να με συνεπάρει και να το πιστέψω.Αν με ρωτάτε τι προτείνω θα σας πώ αμέσως:
Έναν Λουτρακιώτη που θέλει το καλό του τόπου του και όχι της τσέπης του.Πράγμα που σημαίνει να μην έχει ανάγκη οικονομική. Έναν Λουτρακιώτη που να είναι φιλόσοφος κατά Πλάτωνα και όχι πολιτικάντης.
Έναν Λουτρακιώτη που να κοιτάζει το συμφέρον της Πολιτείας του Λουτρακίου και όχι του καζίνο ή των συμφερόντων που ρουφάνε το αίμα μας. Έναν Λουτρακιώτη που να μην είναι ούτε αριστερός ούτε δεξιός ούτε ΛΑΟΣ,ούτε ΝΔ,ούτε ΠΑΣΟΚ,ούτε ΣΥΝ,ούτε ΚΚΕ,ούτε ακροδεξιός ,ούτε ακροαριστερός. Ένας Λουτρακιώτης που να είναι πατριώτης να πάρει ευχή να πάρει!!!!