ΔΡIΤΣΑΣ: Απαλλάχτηκες, αλλά λείπουν 234.000 ευρώ.



Σ υvεδρίαση 4η Της 26ης Φεβρoυαρίoυ 2009
ΔΡIΤΣΑΣ: Οσo μπoρώ πιo επιγραμματικά θα πω 2-3 πράγματα, τα oπoία ακoύστηκαv και στηv πρωτoμιλία τoυ επικεφαλής της μειoψηφίας. Οσov αφoρά τov παραλιακό πεζόδρoμo πoυ ακoύστηκε, θέλω vα πω τo εξής, ότι είvαι τιμή μoυ πoυ συμμετείχα στηv oμάδα πoυ σταμάτησε αυτό τo έργo. Πoτέ δεv πήρα τη υπoγραφή μoυ πίσω και θέλω vα πω, η τραγικότητα της εκτέλεσης αυτoύ τoυ έργoυ, θα αvάγκαζε γεvιές oλόκληρες vα συχτηρίζoυv τov τόπo. Αυτή τη στιγμή η ΔΑΕΤ είvαι σε εξέλιξη, vα σχεδιάσει έvαv πεζόδρoμo, πoυ πραγματικά vα καλύπτει τις αvάγκες της πόλης.
Οσov αφoρά όμως για τα χρήματα πoυ είπε και εκεί θέλω vα καταλήξω, από τo ταμείo της ΔΑΕΤ λείπoυv 234.000 ευρώ, υπάρχει έκθεση τωv oρκωτώv ελεγκτώv, επαvαλαμβάvω τo voύμερo, 234.000 ευρώ, τα oπoία έχoυv κατατεθεί σαv πρoκαταβoλή στηv εταιρία, η oπoία oυδέπoτε εκτέλεσε τo έργo και αυτό κάπoτε πρέπει vα ακoυστεί μέσα στo Δημoτικό Συμβoύλιo. Η εταιρία έχει πάρει 234.000 ευρώ και τo έργo δεv έχει εκτελεστεί καθόλoυ και είvαι αvoιχτή η ΔΑΕΤ αυτή τη στιγμή και υπάρχει και σχετική έκθεση τωv oρκωτώv ελεγκτώv από τo 2001 ή 2002 δεv θυμάμαι. 234.000. Δεv λέω ευρώ περισσότερo ή ευρώ λιγότερo. Επρεπε vα ήταv εδώ vα τo ακoύσει.
ΣΧΟΛΙΟ
Συγγνώμη αλλά μπερδεύτηκα. Ποιος έχει δίκιο?
Σπάνια περίπτωση, αλλά λέτε να έχουν και οι δυο?

19 σχόλια:

Ο ΝΟΜΟΜΑΘΗΣ είπε...

ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙ...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΜΙΣΘΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Ή ΟΧΙ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΔΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΩΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ,

ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΤΑΠΙΠΤΟΥΝ ΩΣ ΠΟΙΝΙΚΗ ΡΗΤΡΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ!!!

ΑΣ ΜΑΘΕΙ ΛΙΓΑ ΝΟΜΙΚΑ Ο ΚΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙ....

ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΩΣ ΠΟΣΟ, ΝΟΜΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΡΘΟ!!!

Anonymous είπε...

Ο Ευπρεπής πολίτης λέει

Ο Μιχαλάκης πρέπει εξ' επαγγέλματος να ξέρει αυτά τα βασικά.Είναι άνανδρο να προσπαθείς να πολεμήσεις με χτυπήματα κάτω από την ζώνη ,είναι τακτική που ακολουθούν οι χωρίς αξιοπρέπεια άνθρωποι και ο Δρίτσας κάνει ότι περνάει από το χέρι του να μας πείσει ότι σε αυτή την κατηγορία ανήκει και αυτός.Ξέχασε να σχολιάσει ποιά δεοντολογία ακολουθεί όταν καταθέτει στο Δημ. Συμβούλιο απολογισμό του καρναβαλιού 2008, τον φεβρουάριο του 2009!!!!!!Ξεχνάει να μας πεί ποιές λογιστικές πρακτικές ακολουθεί ο κουνιάδος του όταν δηλώνει ότι έχουμε λεφτά για την αγορά του κτήματος Διφωνή αλλά θα πάρουμε δάνειο!!!!!Αν ήθελε να είναι δίκαιος θα ήταν προς κάθε κατεύθηνση όχι επιλεκτικά αλλά ποιός έχασε την ανδροπρέπειά του για να την βρεί ο Δρίτσας:

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΕΙΝ είπε...

επισης ο αγαπητος μιχαλακης να μας πει για ποιον λογο εκανε προσφυγη μαζι με τους αλλους της παρεμβασης και σταματησε το εργο του παραλιακου πεζοδρομου, οταν ο παυλου το ειχε δημοπρατησει και ειχε μετα απο διαγωνισμο αναδειχθει ο αναδοχος κατασκευαστης.

μηπως επειδη του ¨χαλουσε την σουπα¨ στα σχεδια του για το
σ ι ν ε μ α δ α κ ι του ?????

αντι να βαλει την ουρα στα σκελια που και εξαιτιας του η πολη εχασε την ευκαιρια να ειχε ηδη εναν παραλιακο πεζοδρομο που θα ενωνε την ΠΑΡΑΛΙΑ απο την μια ακρη εως την αλλη, ζηταει και τα ρεστα......

ΝΟΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΤΕΚΜΙΡΙΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΦΙΛΟΣ ΝΟΜΟΜΑΘΗΣ!!!!

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΔΡΙΤΣΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΛΕΙΠΟΥΝ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!

ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΡΑ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΑΥΛΟΥ!!!

ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ??
ή ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ...

ανθρωπακια .......... μια ζωη .....

Ο ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗΣ είπε...

εδω στην Περαχωρα να πειτε στον Δριτσα λενε μια παροιμια:

στο σπιτι του κρεμασμενου, δεν μιλανε για σχοινί !!!

δηλαδη ζητα και τα ρεστα ο δριτσας?

εμ σταματησε το εργο μαζι με τον γκιωνη και τα αλλα λουλουδια της παρεμβασης, εμ ζηταει και τα ρεστα???

μιχαλακη σε λιγο καιρο θα σε φτυνουν και σενα οπως αρχισαν να κανουν με τον κουνιαδο σου και εσυ θα νομιζεις οτι απλα ψιχαλιζει.....

δεν το πας καλα......

εγινες χειροτερος απο τους αλλους ...

ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΣ είπε...

ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ?

ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ (ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ?

Ο ΔΡΙΤΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ μικρός ΕΙΝΑΙ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 1998. ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΥ 51%, ΑΥΤΟΣ 22% ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ!!! ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ? ΕΚΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΜΕ 3.000 ΨΗΦΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο δριτσας.

Ο ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗΣ είπε...

ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ Ο ¨ΚΙΝΕΖΟΣ¨ ...

ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΜΑΡΩΤΟΣ-ΚΑΜΑΡΩΤΟΣ ...


ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΛΗΜΜΥΡΗΣΕΙ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ... ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ........

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΕ ΜΑΡΙΝΗ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ, ΚΑΝΤΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ STAND BY !!!

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΗΤΕ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ) ΣΤΟ ΤΑΛΗΡΟ .....


ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ Η ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ, ΕΕΕΕΕΕΕΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ¨ΚΙΝΕΖΟΥ¨ !!!

Το Κακό Παιδί είπε...

ΑΠΟΡΙΑ ΕΚΦΡΑΖΩ:

ΑΝ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΖΗΜΙΩΣΕ ΚΑΙ ¨ΧΡΩΣΤΑ¨ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ 234.000 ΕΥΡΩ,

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,

ΓΙΑ ΝΑ ¨ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ¨ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΟΥΝ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ 4ΕΤΙΑΣ ΤΟΥΣ?????

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΕ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ" ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ... ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ?

CONSIGLIERE είπε...

γραφω για 1η φορα, αν και παρακολουθω το μπλογκ αρκετο καιρο.

τα λεγομενα του κου Δριτσα ειναι παντελως ανυποστατα και σαφως ειναι δικαιολογιες και για αλλη μια φορα παρεχει στηριξη στον κουνιαδο του, που απο τα πολλα έγγραφα που ερχονται στο γραφειο του "ξεχασε" να δει και να αναφερει στο δημοτικο συμβουλιο το αθωωτικο πορισμα των ελεγκτων για τον πρωην δημαρχο!!!

και πρωτοετης φοιτητης της Νομικης Σχολής γνωρίζει ότι οταν ενα δημοσιο εργο σταματησει με ευθυνη του ιδιοκτητη του, δηλαδη στην προκειμενη περιπτωση του δημου, ο εργολαβος δικαιουται αποζημιωσεως για τις θετικες η αποθετικες ζημιες που εχει υποστει απο την ματαιωση του εργου!!
επισης δικαιουται να μην επιστρεψει τα οποια χρηματα εχει λαβει εως την ημερα που το εργο σταματησε επισημα και τα οποια καταπιπτουν ως ποινικη ρητρα μαζι με τυχον μελλοντικες και μεγαλυτερες οικονομικες του απαιτησεις!!

αρα το προβλημα το εχει ηθικα και πολιτικα αυτος ή αυτοι που με τι ενεργειες τους σταματησαν το εργο, δηλαδη οι προσφευγοντες στα δικαστηρια, δηλαδη ο κος δριτσας και οι συν αυτω...

Αυτα ειναι απλα πραγματα και προφανως ο κος δριτσας τα γνωριζει...

απλα τον βολευει να τα λεει οπως θελει ...

pennoyla είπε...

Καί η προηγούμενη δημοτική αρχή εκανε ταξιδάκια για προώθηση του τουρισμού και έπερνε μέρος με περίπτερα σε διάφορες εκθέσεις, εκεί και καλά η αποστολή πήγενε για το κάλο της πόλης ΜΟΝΟ?Δηλ. αυτοί δεν εκανάν DOLCE VITA?
Γιά να μην θυμηθώ περιστατικό, ονόματα δεν γράφω, πού πήγανε για προωθηση σε συγκεκριμένη πόλη της ιταλίας καί όχι μόνο δεν πατήσανε το πόδι τους αλλα έφεραν και αποδείξεις εστιατορίων και ξενοδοχείων απο άλλη περιοχη!!!

Ο ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗΣ είπε...

ΡΕ ΠΕΝΝΟΥΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!
ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!

ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ, ΤΣΟΥΠ ΠΕΤΑΓΕΣΕ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ:

"ΚΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ"

Ε ΚΑΙ? ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?
ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ?

ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΚΩΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΩΝ ...

ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ... ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ !!!

ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΠΕΝΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΩΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.....

Το Κακό Παιδί είπε...

σωστος ο περαχωριτης!!!

πεννουλα εισαι φαουλ οσο προσπαθεις να δικαιολογεις τον γκιωνη και την κλικα του !!!!

Anonymous είπε...

Ο Ευπρεπής πολίτης λέει

Ρε Πεννούλα , το σύνδρομο "της προηγούμενης κυβέρνησης" δεν βοηθάει κανέναν.Ο Παύλου έκανε αυτά που λές και για αυτό τον λόγο έχασε. Επίσης για τους ίδιους λόγους αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη δημοσίως.Αν λοιπόν θέλει και ο Καρα-Γκιώνης να ακολουθήσει τα ίδια βήματα ας το κάνει. Απλώς με αυτή την κρίση δεν έχουμε το περιθώριο αλλά και την υπομονή να τα ξαναζήσουμε.

pennoyla είπε...

Να ξεκαθαρίσω κάτι δεν είμαι "δεκανίκη" ΚΑΝΕΝΟΣ απλα θέλω να λέω τα πράγματα με το ονομά τους, δηλ. τα κακως κε'ιμενα του Γκιωνη(πόύ είναι αρκετά)είναι καρύδια καί ακούγοντε και τα κακώς κείμενα του Παύλου(πού του αναγνωρίζω και είναι πρός τιμή του η συγνώμη που ζήτησε και για τον ίδιο και για τους συνεργάτες του)είναι σύκα και δεν ακούγοντε?????
Καί μην με πέρνετε απο τα μούτρα αμέσως!!!!

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΕΙΝ είπε...

ΠΕΝΝΟΥΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ !!!

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΥΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ !!!

ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ¨ΠΛΗΡΩΣΕ¨ ΤΡΟΠΟΝ ΤΙΝΑ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΕΔΕΙΞΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ Ε ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΟΥΛΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ.....

ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΕΤΑ ΠΑΥΛΟΥ ΕΠΟΧΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ!!!!

ΛΑΘΟΣ !!!

Ο ΚΑΘΕ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΑΤΕΙ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕΝ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ
ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ !!!

ΣΤΑΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ "ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΟ" ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!

ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΠΑΡΕΟΥΛΑ" ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ...

Anonymous είπε...

Ο Ευπρεπής πολίτης λέει

Πέννυ ,σου ζητώ συγνώμη αν ήμουν επιθετικός αλλά δεν είχα τέτοια πρόθεση.Εκτιμώ την διαφορετικότητα και το θάρρος να διατυπώνεις την γνώμη σου.Απλώς πιστεύω ότι η κάστα Γκιώνη έχει απόκαιρό ξεπεράσει το στάδιο της αφέλειας και πιά είναι εν γνώσει τους επικύνδινοι.Μόνο το συνεχόμενο κράξιμο ίσως σώσει κάτι.

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΛΕΕΙ... είπε...

Ο ΑΓΑΝΑΓΤΙΣΜΕΝΟΣ ΛΕΕΙ...
Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.
ΜΠΟΡΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ.
Η ΗΘΙΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ CONSIGLIERE EΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ...
PENNOYLA, O ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΑΞΙΔΙΑ. ΕΣΤΕΛΝΕ ΑΛΛΟΥΣ
ΓΙΑΤΙ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΣΤΑ Δ.Σ.
ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ.
ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΚΟΨΕΙ.
ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ;;;
ΞΕΡΕΙΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΟΒΕ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΤΑ ΣΤΟΝ Δ.Ο.Υ.Κ.Α.Λ.Π.
ΑΛΛΑ...ΕΔΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 500.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ 2009ΚΑΙ 500.000ΓΙΑ ΤΟ 2010 ΣΥΝ 200.000ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΚΟΦΙΝΑΣ ΣΥΝΟΛΟ 1.200.000 ΣΤΗ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΤΗ ΣΟΥΖΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΩΔΕΨΕΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ;;;

Anonymous είπε...

Ο ευπρεπής πολίτης λέει

Κάποιος θα πρέπει να ρωτήσει ευθέως τον Δρίτσα που είναι εξ' επαγγέλματος ευαίσθητος στις σπατάλες ,κάποιος λοιπόν να ρωτήσει αν για την τεράστια χρηματοδότηση της ΔΟΥΚΑΛΠ υπάρχει κατατεθημένο και κυρίως εγγεκριμένο από το Δημ. Συμβούλιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων αντίστοιχου ύψους.Αν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα τότε την ευθύνη την έχουν όσοι το ψήφισαν άν όμως δεν υπάρχει τέτοια έγκριση τότε πρόκειται για ΤΕΡΑΣΤΙΟ σκάνδαλο.Πρώτη φορά θα δούμε να δανειζόμαστε για να μπορεί ο ΔΟΥΚΑΛΠ να έχει προϋπολογισμό 1.200.000 Ευρώ. Άλλοι Δήμοι ζούν με τόσα χρήματα.Σε τελευταία ανάλυση η έμμεση εμπλοκή της Σούζης στο θέμα χωματουργικά δεν επιτρέπει τυφλή εμπιστοσύνη.Ο Δήμος Δρίτσα πρέπει να δίνει το παράδειγμα οικονομίας και όχι τέτοιας σπατάλης.Επίσης δεν βάζουν ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.

pennoyla είπε...

ΠΡΟΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟ", αυτά πού γράφεις για τα λεφτά τις Δ.Ο.Υ.Λ. Κ.Α.Π ειλκρινά δεν τα γνώριζα αλλά αυτό δεν είναι λόγοσ να μου βάζεις τις φωνές!!!!!

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΛΕΕΙ... είπε...

Ο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΛΕΕΙ...
ΟΧΙ ΠΕΝΟΥΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ.
ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΝΤΟΥΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.
ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΤΟ ΒΠΛΟΚ ΓΙΝΕΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΡΩ.