"Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου"



Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθ. Αντιστάσεως) την 4η Μαρτίου 2009, ημέρα Τετάρτη και ώρα 6:30 μ.μ. για συζήτηση και λήψη Απόφασης σε συνέχεια της από 26-2-2009 διακοπείσας συνεδρίασης, στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΣΧΟΛΙΟ

Ειναι συνέχιση του προηγούμενου Δημοτικού συμβουλίου, που έγινε την περασμένη εβδομάδα.

Πιστεύω, να καταφέρουν να το τελειώσουν την Τέταρτη.

1 σχόλια:

pennoyla είπε...

Τό παρακάτω κείμενο ειναι ατο το site loutraki-press......

ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ
ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ 190.000 ΕΥΡΩ!

Τελικά όπως ήταν αναμενόμενο το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας βρίσκεται για άλλη μια φορά εκτιθεμένο προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου μετά την ένσταση για ακύρωση της απόφασης 34/26-02-09 που κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος του ως άνω δήμου και έγκριτος νομικός του νομού Κορινθίας, Νίκος Λόης.
Ο Νίκος Λόης λειτούργησε ως αντίκλητος και αντιπρόσωπος των συναδέλφων του μελών του δημοτικού συμβουλίου Λουτρακίου Περαχώρας, -επίσης μειοψηφισάντων στην απόφαση διαγραφής των προσαυξήσεων 190.000 ευρώ περίπου- Μιχάλη Δρίτσα και Μιχάλη Θυμή.
Με την ένστασή του ο Νίκος Λόης χαρακτηρίζει παράνομη την υπ’ αριθ. 34/26-02-2009 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας, διότι εφήρμοσε λανθασμένα τις διατάξεις των νόμων Ν. 3464/06, 3345/05, 2946/01, 3649/08 και στην ουσία «αποδέχθηκε ως εμπρόθεσμη την από 15-06-08 αίτηση της ΕΛΙΝΤΟΥΡ Α. Ε. σχετικά με τη ρύθμιση των οφειλών της, να ρυθμιστούν σε 24 οι δόσεις και να μην υπολογιστούν οι προσαυξήσεις - χαρίζοντας ουσιαστικά στην ως άνω ΑΕ χωρίς νόμιμη αιτία, αφού δεν έχει καταβάλλει ως όφειλε τις δόσεις εμπρόθεσμα και έχασε συνεπώς τη ρύθμιση των οφειλών της, ο δήμος μας προς αυτή το ποσό των 190.000!.. ευρώ περίπου».
Στην ένσταση υποστηρίζεται η παραβίαση του Συντάγματος των άρθρων 4 (παράγραφοι 5 και 1) σε συνδυασμό με το άρθρο 78 και προέβη σε υπέρβαση εξουσίας με το να μην υπολογιστούν οι προσαυξήσεις για τους προαναφερόμενους λόγους.
Κλείνοντας την ένστασή του ο Νίκος Λόης επισημαίνει ότι η εταιρεία με τη μη καταβολή των οριζόμενων από τους προαναφερόμενους νόμους δόσεις, τις οποίες είχαν γνωστοποιήσει εμπρόθεσμα οι υπηρεσίες του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας, έχασε το δικαίωμα να ευεργετηθεί με τις ευνοϊκότερες διατάξεις περί μη συνυπολογισμού των προσαυξήσεων, τις οποίες αποφάσισε παράνομα να της αναγνωρίσει η προσβαλλόμενη απόφαση.
Τέλος επισημαίνεται ότι τη συγκεκριμένη απόφαση είναι διατιθεμένοι να την προσβάλλουν κι άλλου σύμβουλοι που μειοψήφησαν ισχυριζόμενοι ότι με τις πράξεις μας προκαλούμε τηναγανάκτηση της κοινωνίας