Το παράπονο του πατέρα.



Σ υ v ε δ ρ ί α σ η 4η Της 26ης Φεβρoυαρίoυ 2009
ΚΑΛΛIΡΗΣ: Κύριoι καλησπέρα σας. Κύριε Δήμαρχε, απόψε απευθύvoμαι σε σας, για vα σας μεταφέρω παράπovα εκείvωv πoυ σας έφεραv στηv αρχή.
Στoυς πρoεκλoγικoύς λόγoυς υπoσχεθήκατε ότι δεv θα σχoλάσει καvείς. Από τoυς πρώτoυς πoυ σχoλάσατε, μαζί με άλλoυς, ήταv επαγγελματίας oδηγός αυτ/ωv, με άδεια Ε κατηγoρίας, πoυ μπoρoύσατε vα τov χρησιμoπoιήσετε σε παvτός τύπoυ τρoχoφόρα πoυ διαθέτει o Δήμoς. Από vταλίκα, λεωφoρείo, μέχρι δίκυκλo. Για vα πρoσλάβετε ερασιτέχvη άπειρo, vέo, vα τov βoηθήσετε vα απoκτήσει άδεια επαγγελματική, για vα πρoσληφθεί. Να απoτύχει δυό φoρές στις εξετάσεις και vα τoυ εμπιστευτείτε τη μεταφoρά πρoσώπωv. Ο vταλικέρης πoυ απoλύσατε, ξέρατε ότι ήταv γυιός μoυ και εξάδελφός σας.
ΣΧΟΛΙΟ
Δίκιο έχεις κ.Καλλίρη.
Και γι αυτούς που κατηγορούν τον Δήμαρχο ότι προσλαμβάνει συγγενείς, να ένας εξάδελφος που δεν δουλεύει στο Δήμο.

14 σχόλια:

Ο ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗΣ είπε...

Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Ο ΚΑΛΛΙΡΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΑ ΓΚΙΩΝΗ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΟΣ, ΠΑΡΟΤΙ ΗΞΕΡΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΤΑ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.....

ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥ ΜΠΟΛΕΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ...
ΟΝΤΩΣ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΙΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ...

ΑΠΛΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ....

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ...

ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΦΥΛΑΓΕ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ......
ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ...

pennoyla είπε...

ΝΑΙ,δέν είναι ακριβώς έτσι τα πραγματα, δέν τον εδιξέ κάνεις τον κύριο καλλιρη, απλά είχε ήδη 2 συμβάσεις εργασίας και δέν μπορούσε να υπογράψει για 3, οπότε αγαπητέ "περαχωρίτη" μήν παρουσιάζουμε τα πράγματα κατά το πώς μας συμφέρει!!!!!!!!!!!!!

Ο ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗΣ είπε...

ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΒΡΕ ΠΕΝΝΟΥΛΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ 2 ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ Ο ΚΑΛΙΡΗΣ ??

ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΚΙΩΝΗ Ή ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ?

ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ...

ΕΠΙΣΗΣ 2 ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

1. ΕΛΕΝΗ ΚΟΝΤΗ-ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Ή ΓΙΟΡΜΑΤΣΑΙΝΑ (ΚΟΥΜΠΑΡΑ)

2. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ (ΞΑΔΕΛΦΟΣ)

3. ΠΗΓΗ ΜΠΟΛΕΤΗ (ΚΟΛΛΗΤΗ)

4. ΝΑΝΣΥ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ (ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΚΙΩΝΗ-ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ)

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2009, ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΘΟΥΝ Ή ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΡΗ?

ΕΓΩ ΣΕ ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΟΜΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΟ ΑΥΤΟ ΠΕΝΝΟΥΛΑ !!!

Υ.Γ.:
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (ΔΑΕΤ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΚΛΠ.)
ΕΧΕΙ
Η ΚΑ ΝΤΙΝΑ ΚΙΤΣΙΟΥ,
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΔΡΙΤΣΑ???
(ΓΙΑ ΨΑΞΤΟ ΛΙΓΟ ...)

ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΠΕΝΝΟΥΛΑ....
ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΓΚΙΩΝΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ¨ΕΝΝΟΜΟ" ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝ ΚΟΛΑΤΣΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ...

pennoyla είπε...

Αγαπητέ ¨περαχωρίτη" έγω απο τα γεννοφάσκια μου και από την οικογενειά μου δέν έχω μάθει να κολλατσίζω απ'έξω, αν μπορούσα να σου πώ πίά είμαι θα κατάπινες την γλώσσα σου!!!!όσο γία τα υπόλοιπα,έκανα το σχόλιο σχετίκα με το συγκερίμενο θέμα , άσχετα με κίτσιου και λοιποί , γιατί δέν μου αρέσει να λέγοντε ανακρίβιες.

Ο ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗΣ είπε...

ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΝΑ ΚΑ "ΠΕΝΝΟΥΛΑ" (ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ) ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΑ...

ΕΧΩ ΔΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ...

ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ.....

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??

ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ "ΠΡΟΒΛΗΜΑ" ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ???

Anonymous είπε...

Ο Ευπρεπής πολίτης λέει

Ο Μπουζουκοδήμαρχος έχει φροντίσει για το περιβάλλον του μιά χαρά.Η διαφάνεια και η αξιοκρατία που πολυδιαφήμιζε ΠΕΘΑΝΑΝ την ημέρα της εκλογής του.Το προσωπικό παράδειγμα που οφείλει να δείχνει ούτε που πέρασε από το μυαλό του.Οι γελοίοι δημοτικοί σύμβουλοι που τον στηρίζουν και οι υποτιθέμενοι αριστεροί αγωνιστές που κρύφτηκαν; Για ποιά υποτιθέμενα ιδανικά ο ψευτοεπαναστάτης ΚΟΦΙΝΑΣ έκανε αγώνες στην Ιταλία; Μάλλον για την ΙΝΤΕΡ.Ο άλλος κουραδοεπαναστάτης του συνασπισμού ο Δρίτσας εξάντλησε την επαναστατική του διάθεση την ώρα που διόρισε τρην γυναίκα του και αδελφή του Καρα-Γκιώνη .Για τη Σούζη τι να πεί κανείς αυτή δεν καυχιέται για κανένα αριστερό παρελθόν αντίθετα το έριξε στο θεάρεστο έργο της ανάθεσης των χωματουργικών στον άντρα της.Τέλειος συγχρονισμός ομάδας η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ .Μήπως νοιώθουμε όλοι λίγο η πολύ.... μακάκες; ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ εμείς τους ανεβάσαμε γιατί τους πιστέψαμε.Αυτό που δεν φαντάζονται είναι ότι από το 2010 και μετά θα τους δείχνουν με το δάκτυλο σε όλα τα καφενεία με τον τίτλο "Κάστα απατεώνων" .

dimotikasxolia@yahoo.gr είπε...

Αγαπητέ Ευπρεπή πολίτη θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι αδικείς τον κ.Δρίτσα στο θέμα της γυναίκας του. Η κ.Ρούλη όντως δουλεύει στο Πνευματικό κέντρο αλλά προσφέρει τις υπηρεσίες της ΔΩΡΕΑΝ.Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.
Ο μπλόκερ

pennoyla είπε...

Επειδή το θέμα παίρνει προσωπικές διαστάσεις και δεν μου αρέσει καθόλου , σου ξανα λέω αγαπητέ ¨περαχωριτη" που δεν έχεις κάν ιδέα πιά είμαι, γιατί θα ήξερες τότε πόλυ κάλα οτι ούτε εγώ αλλα και ούτε κανείς απο την οικογενειά μου είχαμε ποτέ προβλημα να σχολειάσουμε και να κρίνουμε τα τεκτενομενά στην πόλη μας, άσχετα με την δημαρχιακή αρχη καί αυτό γιατί ποτέ δεν σπάσαμε την μέση σε κανέναν!!!!!!Ότι αφοπά τις συμβάσεις με τα συγκεκριμένα πρόσωπα δεν με ενδιαφέρει προ το παρόν τουλαχιστον,απλά, επαναλαμβάνω,γνώριζα το γεγονος που σχολίασες και επειδή, ακριβώς, είναι ανακριβής θέλησα να αποκαταστήσω την αλήθεια.Και κάτι ακόμα οι συμβάσεις εγκρίνονται απο το υπουργείο, όταν ανέλαβε ο Γκιώνης εγκρίθηκε ενας αριθμος, τήν επομενη χρονια ήταν πολυ λιγότερος ο αριθμός των συμβάσεων που εγκριθηκαν , το θεωρώ λογικό, δεν το ασπάζομαι, ότι ο νέος δήμαρχος θα προσπαθούσε να βολέψει δικούς του ,αλλα είναι άλλο να λέμε ότι έδιωξε και αλλο οτι δεν μπορούσε εκτόν πραγμάτων να ανανεώσει συμβάσεις.ΑΥΤΑ

Ο ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗΣ είπε...

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΠΕΝΝΟΥΛΑ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΧΙ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ!!!

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕ !!!!

dimotikasxolia@yahoo.gr είπε...

pennoyla και Περαχωριτη η γνώμη μου είναι οτι ο Δήμος μας έχει ενα εργαλείο που λέγετε ΔΑΕΤ και με αυτο το εργαλείο μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, να φτιάξουμε οποιοδήποτε μεγάλο έργο και να προσλάβουμε όλοι την οικογένεια Καλλιρη αρκεί να το θέλουμε. Άλλωστε γι αυτό την φτιάξαμε.

Ο ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗΣ είπε...

ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΕ ΜΠΛΟΓΚΕΡ !!!!

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!!

ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΟΥΛΑ, ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟΥΤΟ:

ΘΥΜΗΣΟΥ ΟΤΙ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ (ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ) ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ 3Η ΚΑΙ 4Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΑΕΤ, ΔΗΛΑΔΗ:

ΤΟΥ ΞΑΔΕΡΦΟΥ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥ

ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΩΣ ΑΝΕΡΓΗΣ ΠΗΓΟΥΛΑΣ

ΤΗΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ

ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΣ ΝΑΝΣΥ !!!

ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ...

Anonymous είπε...

Ο ευπρεπής πολίτης λέει

Ευχαριστώ τον blogger για την διόρθωση. Ρώτησα και επιβεβαίωσα ότι δεν πληρώνεται η Ρούλη.Της ζητώ συγνώμη.Όμως εξακολουθώ να έχω την ίδια γνώμη για τον σύζυγό της .Η μόρφωσή του αλλά και η λογιστική του απασχόληση σε μεγάλη εταιρεία επιβάλλουν να έχει πιό σωστή και κυρίως δίκαιη αντιμετώπιση απέναντι στο δικαίωμα του κάθε πολίτη να συμμετέχει το παιδί του στην κάλυψη θέσης εργασίας με ίσες πιθανότητες.Με βάση λοιπόν ποιές αρχές συμφωνεί με τις τοποθετλησεις και τις ανανεώσεις των κολλητών ;;; Ποιά μοναδικά προσόντα έχει η λουλουδού ιδιαιτέρα του Δημάρχου; Ποιά μοναδικάπροσόντα έχει ο ειδικός σύμβουλος -Υπεύθυνος υποδοχής μπουζουκιών;;;
Για αυτά και άλλα πολλά έχει ΙΣΟ μερίδιο ευθύνης και ο ΔΡΙΤΣΑΣ και ας κρύβεται πίσω από το πνευματικό κέντρο.

pennoyla είπε...

Καλή καρδιά "περαχωρίτη" και η δύι για αυτόν τον άμοιρο τόπο νοιζόμαστε , γιατί εδώ γεννηθήκαμε , μεγαλώσαμε και πόνάμε να τον βλέπουμε να μαραζώνει χρόνο με το χρόνο επειδή όλοι αυτοί πού τούς τιμήσαμε με την ψήφο μας απλά δεν θέλουν να κάνουν αυτό για το οποίο τους τιμήσαμε.Άλλωστε εδώ θα είμαστε και εσύ καί εγώ και θα τα λέμε και θα "κράζουμε" όταν πρέπει.

Anonymous είπε...

ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗ.

Σου προτείνω να γράψεις με αποδείξεις αυτά που έχεις να πεις όταν εκθέτεις ονοματεπώνυμα.

Αν έχεις δίκιο, όλοι θα σου βγάλουν το καπέλο.

Αν όμως κακόβουλα θίγεις ανθρώπους με σκοπιμότητα, δινεις στον άλλον δικαίωμα να σου κάνει αγωγή, και δε νομίζω να το θέλεις στην πραγματικότητα, άσε που καμία ανωνυμία δεν θα σε προστατέψει.

Αυτά έχω να σου πω.