Δεν με θέλουν οι υπουργοί. Γιατί?



ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Στηv πρoσπάθειά μoυ, εδώ και δύo χρόvια, vα συvαvτηθώ με Υπoυργoύς, ήταv η πρώτη συvάvτηση πoυ έκαvα τηv πρoηγoύμεvη εβδoμάδα με τov vέo Υπoυργό Πoλιτισμoύ, τov κ. Αvτώvη Σαμαρά. Δυστυχώς, για άλλη μια φoρά τo λέω, δυστυχώς, γιατί έτσι είvαι τα πράγματα, τo ραvτεβoύ δεv μπoρoύσαμε vα τo κλείσoυμε o Δήμoς, τo έκλεισε μια πρoσωπική μoυ φίλη και πρoσωπική φίλη τoυ κ. Σαμαρά. Τo λέω γιατί oι πρoσπάθειες έχoυvε γίvει σε όλoυς τoυς Υπoυργoυς, για θέματα πoυ έχει και βαρύvoυv τo Δήμo, αλλά τελικά καvέvα Υπoυργό δεv έχoυμε δει, εκτός από Γεvικoύς Γραμματείς και αυτoύς, όχι αυτoύς πoυ θέλoυμε vα δoύμε.
ΣΧΟΛΙΟ
Δυο χρόνια ένας υπουργός, στα τέσσερα χρόνια πόσοι?
Αν είναι έτσι τα πράγματα γιατί κανένας από το κοντινό περιβάλλον του Δημάρχου, δεν προβληματίστηκε για να βρει τι φταίει? Και να σκεφτείτε ότι είναι τις ίδιας παράταξης.
Γιατί λοιπόν δεν βοήθησαν τον Δήμαρχο?
Δεν γνωρίζουν ότι οι συναντήσεις με υπουργούς, καθώς και οι αποφάσεις των υπουργών, δεν είναι για το καλό του Δημάρχου, αλλά για το καλό του τόπου.

2 σχόλια:

Ο ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗΣ είπε...

εσυ κε μπλογκερ αν εισουν υπουργος, θα δεχοσουν να συνασντησεις εναν "λεβεντη" που αποκαλεσε το ελληνικο δημοσιο, τις υπηρεσιες του και αρα τους πολιτικους προισταμενους αυτων, δηλαδη τους υπουργους, ΣΚΥΛΟΛΟΙ????

Ο ΓΚΙΩΝΗΣ οπως εστρωσε κοιμαται...
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑΛΙΑ ΠΑΛΕΥΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΑΓΕ ΠΟΡΤΑ !!!

ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ...

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ Μ.... ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ!!

ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ (ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ) ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΕΚ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ 9 ΔΗΜΩΝ...

ΓΙΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ, ΤΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ & ΞΑΔΕΡΦΩΝ & ΛΟΥΛΟΥΔΟΥΔΩΝ & ΠΟΡΤΙΕΡΗΔΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΑΦΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΕΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ .....

ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ...

Anonymous είπε...

Ο ευπρεπής πολίτης λέει

Τα είπαμε και τα ξαναείπαμε ο Κεκές είναι ζημιά για τον τόπο μας.Αυτός πιστεύει ότι είναι ο εξυπνότερος των πολιτών δεν βλέπει ότι οι πολιτικοί του προϊστάμενοι τον αποφεύγουν ,δεν καταλαβαίνει ότι η μπογιά του περνάει μόνο στο περιβάλον της νύχτας που βασιλεύουν τα σκυλολόγια τα λαμόγια και οι "ανένταχτοι" φίλοι του.Με αυτή την επικοινωνιακή προίκα δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει κανένα θέμα από αυτά που χειάζονται λίγο "σπρώξιμο" από υπουργικό επίπεδο .Κρίμα για την πόλη μας!!!!!