ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ



Γράφει το ΒΗΜΑ Λουτρακίου.

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες της εφημερίδας μας μία μεγάλη μερίδα συνδημοτών

μας προερχόμενη από όλους τους πολιτικούς χώρους πιέζουν τον πρώην πρόεδρο του Δ.Σ. Γιώργο Μάρκελλο να είναι υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Φυσικά οι περισσότερες πιέσεις προέρχονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ που τον θέλουν να κατέβει και με τις ευλογίες του κόμματος. Κύριε Μάρκελλε εμείς αυτό που έχουμε να σας πούμε είναι να σκεφτείτε πάρα πολύ να ζυγίσετε τις προτάσεις-πιέσεις που έχετε και μετά το μαχαίρι και το πεπόνι είναι δικό σας.

Υ.Γ. Πάντως εδώ που τα λέμε κ. Μάρκελλε δεν ακούγεται και άσχημα να είστε υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ που από την εποχή του Νίκου του Μανού εδώ 12 χρόνια το 18% έχει κυλήσει στο 8%. Μήπως κάποιοι γνωστοί άγνωστοι στα δημοτικά ξέρουν καλά να χειρίζονται το "διαίρει και βασίλευε"; ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ.

ΣΧΟΛΙΟ

Μήπως στους γνωστούς, άγνωστους είναι και ο κ.Μάρκελλος?

Ερώτηση κάνω.

4 σχόλια:

Anonymous είπε...

Ο Ευπρεπής πολίτης λέει

Μπράβο μας.Γεμίσαμε από πρώην στελέχη που ξυπνάνε από τον λήθαργό τους και τρέχουν να γευτούν το μέλι.Όλοι οι σωτήρες ξαφνικά αγάπησαν το Λουτράκι.Το θέμα δεν είναι να βάλουν υποψηφιότητα αλλά τι σκοπεύουν να κάνουν μέχρι τις επόμενες εκλογές.Θα αφήσουν τον Καρα-Γκιώνη και την κάστα του να υποθηκεύσουν το μέλλον;Θα αφήσουν τα θέματα των δανείων-των σκουπιδιών -της μαρίνας στην διαχείρηση του μπουζουκοδήμαρχου;Εμάς σαν πολίτες αυτά μας καίνε όχι οι υποψηφιότητες.Ας αφήσουν όλοι τους τις φιοριτούρες και ας συγκεντρωθούν στην άμυνα απέναντι στην κάστα της παρέμβασης.Έχουν μπροστά τους 2 χρόνια να μας πείσουν ότι αξίζουν να είναι υποψήφιοι αλλιώς θα γίνου απλά γραφικοί.

Anonymous είπε...

[O AKALIPTOS]
TO MONO POY TON PIEZH EINE TA XREOI TOY.TO TREIS EKS AMARTHN OYK ANDROS SOFOY.MAYRISTETON TO LEXRITH.

Το Κακό Παιδί είπε...

Ο ΚΟΣ ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΟ ΑΓΑ ΜΑΣ ....

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΑ 2 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ, ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΓΛΥΦΕ....

ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ....

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΟΜΩΣ ΚΕ ΜΑΡΚΕΛΛΕ ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟ-ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ?

ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΡΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ, ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ???

ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΤΑΙ ΚΕ ΜΑΡΚΕΛΛΕ....

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΦΩΝΑΖΕΤΕ, ΠΑΡΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ !!!!!

ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ, ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΕΙΝΑΙ 2 !!
ΛΑΘΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ!!!

3 ΕΙΝΑΙ, ΟΙ ΕΞΗΣ:


Ο ΓΚΙΩΝΗΣ (ΕΚΛΕΚΤΟΣ, ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ (??) ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ

ΟΙ "ΛΑΓΟΙ" ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΥΛΟΥ
(ΜΑΡΙΩ, ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ, ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ, ΛΙΟΤΡΙΒΙΑΡΗΣ, Κ.ΛΠ.)

ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΥ

Calabreso είπε...

Φίλοι μου αγαπημένοι δεν βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια???
Ή θα παραμείνουμε κορόιδα ή θα αλλάξουμε την μοίρα του τόπου μας εμείς οι ίδιοι.Ας διαλέξουμε τους Κυβερνήτες μας επιτέλους!!!
Τις ίδιες σκιές βλέπω συνέχεια γύρω απο το κουφάρι του Λουτρακίου.
Και μια και δεν γίνεται η Ελλάδα να αλλάξει,ας αλλάξουμε το Λουτράκι.Τοπικά εδώ να κάνουμε την Πολιτεία του Πλάτωνα πραγματικότητα!
Ξύπνα αδελφέ Λουτρακιώτη !!!