Ξεχάστηκαν οι δεματοποιητές;





Ξεκίνησε πρώτος σε όλη την Ελλάδα να τοποθετήσει τους δεματοποιητές και δέχθηκε και επιθέσεις από οικολογικούς συλλόγους και πολιτικές παρατάξεις.

Ξαφνικά σταμάτησαν όλα και εξαφανίστηκαν τα μηχανήματα που θα συμπιέζουν και θα συρρικνώνουν τα σκουπίδια.

Εκτός από το Λουτράκι που δικαίως φωνάζει ο κόσμος γιατί πρόλαβε ο κ.Γκιώνης και τους...έφερε τον δεματοποιητή..πουθενά αλλού δεν ακούγεται λέξη..

Και επειδή η Ελλάδα πήρε ένα χρόνο παράταση από την Ευρώπη πρέπει να ξανα-αναστηθούν όλες οι χαβούζες της Κορινθίας;

Μία από τα ίδια ξαναζούμε κ.γενικέ και δεν το περιμέναμε από εσάς!

Η ανάρτηση είναι από http://diogenis-press.blogspot.com

ΣΧΟΛΙΟ

Ένα χρόνο παράταση?

Κ.Λόη, κ.Μάρκελλε, κ.Μίχα, κ.Πρωτοπαππά, κ.Παύλου, μαζέψτε τις απαραίτητες υπογραφές, για να έρθει σαν θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, τι περιμένετε?

Έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία, να αλλάξουμε την απόφαση που πήρατε με το όπλο στον κρόταφο, προσπαθήστε το.

5 σχόλια:

Ο ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗΣ είπε...

ΚΑΤΙ ΜΟΥ ... ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ¨ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ¨ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΘΕΡΜΕΣ ΟΣΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ...

ΑΚΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ....

ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΩ ......

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΕΙΝ είπε...

τι μεσολαβησε δηλαδη?
αλλαξε κατι?
?
?
?

Anonymous είπε...

Ο Ευπρεπής Πολίτης λέει

Αν οι σχέσεις του μπουζουκοδήμαρχου με τον περιφερειάρχη στηρίζονται στο να έρθει ο δεματοποιητής στο Λουτράκι τότε σκασίλα μας μεγάλη αν χαλάσουν.Αυτό που μας καίει όλους και το είδα σε δημοσιεύματα την Κυριακή είναι να ξαναέρθει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο μπάς και τώρα η κάστα αποφασίσει ΟΧΙ.

Anonymous είπε...

Π.Μ. (Παλιός Μπλόγκερ)

Τι δεν περιμέναμε, δηλαδή;
Μπορεί ο (προκλητικός στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου μας) περιφερειάρχης να μας πει πώς επιλέχθηκε η λύση της δεματοποίησης;
Μπορεί να μας ενημερώσει σε ποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα εφαρμόζεται;
Σε ποιες άλλες περιοχές της χώρας πρότεινε αυτή τη λύση ο συγκεκριμένος εισαγωγέας δεματοποιητών, και αν κάποια από αυτές την υιοθέτησε;
Και, τέλος, αν ο διαγωνισμός που έγινε για την προμήθειά τους, πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις νομιμότητας;

Anonymous είπε...

Ο Ευπρεπής πολίτης λέει

Φίλε Π.Μ. Εκτιμώ ιδιαίτερα τα ερωτηματικά σου και νομίζω ότι είναι απόδειξη της προχειρότητας που γίναμε όλοι μάρτυρες.Αυτό που έχει όμως πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είναι η αντίδραση του Γκιώνη που χωρίς κανένα στοιχείο ,χωρίς καμμία μελέτη ,χωρίς καμμία ενημέρωση έτρεξε να ΔΕΧΤΕΙ την εγκατάσταση στο Λουτράκι.Εμείς ως δημότες θα κρίνουμε αυτή την συμπεριφορά ,με την ιδιότητα του πολίτη της χώρας θα κρίνουμε την συμπεριφορά του περιφερειάρχη και αυτών που τον διόρισαν.