Μάρκελλος προς Λόη. Κάνε ένσταση αύριο.



Σ υvεδρίαση 4η Της 26ης Φεβρoυαρίoυ 2009
ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ: Και επίσης για τo θέμα μαζεύoυv υπoγραφές τώρα, ότι o συvάδελφoς λέει για τη διαχείριση. Κύριε συvάδελφε, δεv ήσoυv μέλoς της ΔΑΕΤ; Γιατί δεv τo έβαζες; Γιατί δεv κάvεις έvσταση σε όλες τις απoφάσεις, αφoύ είvαι άκυρες; Κάvε έvσταση αύριo, vα ακυρωθoύv όλες oι απoφάσεις και δεv χρειάζεται vα απασχoλείς τo σώμα. Εμέvα δεv με εvδιαφέρει. Αv ήμoυvα μέλoς τoυ Δ.Σ. της ΔΑΕΤ θα με εvδιέφερε. Εγώ δεv έχω βάλει τηv υπoγραφή μoυ σε καμία απόφαση τoυ Δ.Σ. της ΔΑΕΤ. Εσύ πoυ τηv έχεις βάλει, κάvε έvσταση και vα πεις "ζητώ συγvώμη", αλλά μηv τo κάvεις σαv τα σκoυπίδια. Ψηφίζεις τo βράδυ και αύριo τo πρωί κάvoυμε εvέργειες. Εμέvα δεv μoυ αρέσoυv αυτά πρoσωπικά και είμαι σταθερός στις απόψεις μoυ και στα λέω έτσι, φάτσα κάρτα. Δεv έχω καvέvα πρόβλημα. Δεv μoυ αρέσoυv αυτά.
ΣΧΟΛΙΟ
Επειδή μάλλον δεν ακούτε κ.Λόη, είπα να τα γράψω. Τα γραπτά άλλωστε μένουν.

7 σχόλια:

Ο ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗΣ είπε...

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ... ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ !!!

ΠΡΩΤΑ ΨΗΦΙΖΕΙ
ΝΑΙ
ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ &
ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.... ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ!!!

ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ
ΚΕ ΔΙΚΗΓΟΡΕ,
ΚΕ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ",
ΚΕ "ΟΙΚΟΛΟΓΕ" ...


ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ....

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΑΕΤ, ΚΑΤΗΓΕΙΛΕ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ ΓΙΑ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΓΙΑ ΜΗ ΣΥΝΝΟΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΔΕΑΤ, ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ,

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΕΤ, ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΓΙΑ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ,
ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΔΟΑΛΠ) !!!!!

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΡΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ?

Ή ΠΑΠΠΑΣ Ή ΖΕΥΓΑΣ ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ (ΠΕΡΑΧΩΡΑ) !!!

ΕΓΙΝΕΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙΣ, ΤΟΣΟ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ !!!

ΕΧΕΙΣ Τ"ΕΛΕΙΩΣΕΙ" ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ?

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ !!!!

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕΣ

ΛΙΓΟΣ & ΕΝΔΟΤΙΚΟΣ !!!!

ΜΕ ΛΥΠΗ ΣΤΟ ΛΕΩ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ...

Anonymous είπε...

Μπορεί ο Παύλου να απαλλάγηκε απο τον Κουκουλά και το παρελθόν του αλλά δεν θα ησυχάσουμε. Τον προσέλαβε η Μαρία Πρωτόπαππα.Η κατάπτυστη ανακοίνωση που κυκλοφορεί με την υπογραφή της δημιουργεί ήδη ανατριχίλες...
Προσωπική του ανακοίνωση με την υπογραφή της κυρίας...!

Anonymous είπε...

Ο Ευπρεπής πολίτης λέει

Η κ. Πρωτόπαππα δυστυχώς δεν διαθέτει την κοινή λογική για να καταλάβει ότι αργά αλλά σταθερά την ωθούν οι απρόσκλητοι σύμβουλοί της στην πολιτική αυτοκτονία.
Η Μαρία μας δεν καταλαβαίνει ότι ο Γιαλοψός την χρησιμοποιεί για να παραγοντίζει ειδικά τώρα που τον έχουν ΟΛΟΙ ΧΕΣΜΕΝΟ.Τώρα είναι πρόθυμος να στέλνει fax από τα γραφεία του ,να δημοσιεύει επιστολές ,να την φέρει σε επαφή με "σοβαρούς" παράγοντες,μέχρι να την βοηθήσει στις επαφές για ψηφοδέλτιο!!!!! ΞΥΠΝΑ ΜΑΡΙΑ σε δουλεύει το σύστημα. Η επιστολή σου Μαρία περιλαμβάνει τα κακά αισθήματα ανθρώπων που δεν τολμούν επώνυμα να εκφραστούν κατά του Παύλου. Άνθρωποι που ΠΟΤΕ δεν είχαν και ούτε ποτέ θα έχουν την τόλμη και την ανδρεία να εκθέσουν τον εαυτό τους σε εκλογή για να δούν οτι το Λουτράκι τους έχει καταδικασμένους.Άνθρωποι που έμαθαν να συμπεριφέρονται σαν του γνωστούς καταδότες των Γερμανών με τις κουκούλες.Μαρία μην ακολουθήσεις τον κατήφορο που σε σπρώχνουν αυτοί οι γεμάτοι απωθημένα τύποι-παράσιτα.Κάνε σωστές επιλογές τώρα όσο μπορείς σε λίγο θα είναι αργά.

Ο ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗΣ είπε...

τελικα πισω απο τον λογο της ... κυριας ειναι ο αγαπητος ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ?

τι εγινε βρηκε νεο "πουλεν" ο παππουλης?
και καλα αυτος... λογω ηλικιας συγχωρειται !!!

αυτη? δεν καταλαβαινει που οδηγειται οταν συνεργαζεται με τον εν λογω υπερηλικα κυριο???

τι να πεις .....

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΕΙΝ είπε...

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ (ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ) ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΟ ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2006, ΗΤΑΝ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ "ΠΑΠΠΟΥΛΗ" ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ "ΠΑΠΠΟΥΛΗ" ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΠΑΥΛΟΥ !!!

ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ... ΒΑΣΙΚΑ "ΑΚΟΥΜΠΑ" ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ "ΠΑΠΠΟΥΛΗ" !!!

ΑΡΑ Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΚΟΛΛΑΠΤΟΜΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ" ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΕΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΗΣ,

ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,

ΑΦΟΥ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ "ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ
ΓΙ' ΑΥΤΗΝ

"ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΑΡΙΔΙ" !!!!!!!

Anonymous είπε...

Περί Π.Π και Κουκουλά
Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη
Ξεπέρασες και την Μοσάντ στις πληροφορίες
Και...πώς το λένε;Χασάπη γράμματα
Απαλλάχθηκε είναι,όχι απαλλάγηκε.
Γιατί βιάζεστε;

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ

Anonymous είπε...

Ο Ευπρεπής πολίτης λέει

Εμφανηση έκανε και ο Κουκουλάς με ψευδόνυμο ανώνυμος.Ακριβώς όπως έκανε πάντα ΑΝΩΝΥΜΑ.Ακριβώς όπως οι κουκουλοφόροι της Γερμανικής κατοχής με τους οποίουσ πολλά τον συνδέουν.Ας μην σχολιάσω το μάθημα Ελληνικών του ,μοιάζει να δίνει μεγαλύτερη σημασία στην ορθογραφία αντί για το νόημα.Πλήρης επιβεβαίωση του ρητού "ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΚΟΙΤΑΓΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ".Αυτός είναι ο Κουκουλάς,πάντα άξιος για φτύσιμο.