Ψήφος εμπιστοσύνης στον Γ.Γκιώνη?































ΣΧΟΛΙΟ

Μάλλον είμαστε άξιοι της τύχης μας.

Μετά από τόσα λάθη όπως: Ευαγγελάτος, προαστιακός, κυκλοφοριακό, μαρίνα, δάνεια, σκουπίδια, μουσείο, μεταφορά ΚΤΕΛ, παραιτήσεις, δώρο εργαζομένων, τι να πρώτο-θυμηθώ, του δίνουμε και ψήφο εμπιστοσύνης?

Δηλαδή αν κάνει 5-6 λάθη ακόμα, το ποσοστό του θα διπλασιαστεί?

Αν κάνει 10 λάθη, θα εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή?

Πάνω από τα 20 λάθη, μήπως εκλέγετε και βουλευτής?









8 σχόλια:

Anonymous είπε...

Εχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να έχει σπρώξει 20 χιλιάρικα στο Σούπερ ; Μην είμαστε αφελείς ...

Ζούλα

Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ είπε...

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ
ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ 15 ΓΙΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ/ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΚΙΣΕ ΟΛΟΥΣ

a2-m.of l.p. είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ,ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ, ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΥΛΟΥ, ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ Η MRB ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΕ ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΤΑ ΔΟΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΦΙΛΕ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΗΛΟΓΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΠΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΑΛΙΩΣ ΝΑ ΠΩ ΤΑ 2 ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΙΟΓΕΝΗ( ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΥ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ)ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΩΝΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΣ.ΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ??????? ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.--------ΑΚΟΥ 51 ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΣΤΙΣ ΛΥΣΕΙ ΟΛΕΣ Η ΠΡΩΤΗ

Anonymous είπε...

Ο ευπρεπής πολίτης λέει

Το γκάλοπ έδειξε οτι ο λιγότερο συνολικά αντιπαθής είναι ο Γκιώνης.
Έχουμε σε κάθε τόνο παραδεχτεί ότι δυστυχώς για την πόλη μας μέχρι σήμερα οι επιλογές είναι περιορισμένες στα ίδια πρόσωπα.Αν σαν πόλη αυτή η κατάσταση μας αρέσει τότε και πάλι θα διαλέξουμε τον λιγότερο κακό.Πολύ ωραίο πολιτικό κριτήριο διαθέτουμε!!!!!
Αρκούμαστε σε κάποιον που΄ακόμα και οι φίλοι του τον ονομάζουν ΧΟΥΝΤΙΚΟ γιατί δεν θέλουμε τον Δεξιό.Βέβαια αν τα γκάλοπ των 430 ερωτηθέντων αντικαθιστούσαν τις εκλογές τότε θα είμασταν Ζιμπάμπουε.Ας έχουμε όλοι μας υπομονή ,μέχρι τον Οκτώβρη του 2010 όλο και κάποιος νέος θα φανεί .Διαφορετικά πάλι το καζίνο θα βγάλει Δήμαρχο.

diogenis είπε...

Προσκαλώ τον κύριο ή την κυρία που υπογράφει με το ψευδώνυμο ή τον κωδικό a2-m.of l.p. να στείλει κατ' ευθείαν στο "Διογένη" δηλαδή σε μένα τα σχολιά του και να μην φέρνει σε δύσκολη θέση το μπλόγκ "Δημοτικά σχόλια του Λουτρακίου"
Θα τα δημοσιεύσω ακόμα και αν είναι χυδαία (η γλώσσα τους εννοώ).
Εφ' όσον αφορούν εμένα εξυπακούεται οτι θα μου δώσει και το δικαίωμα να τα απαντήσω...!!
Αν τα έχει πάλι κρατήσει ο μπλόγκερ ας μου τα στείλει...!
Δεν με ενοχλεί η ανωνυμία όσον αφορά τα μπλόγκ...
ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. ΛΑΜΠΡΟΥ

dimotikasxolia@yahoo.gr είπε...

a2-m.of l.p.
Έψαξα αλλά..
Δεν έλαβα κανένα σχόλιο όπως λες άμα θέλεις πίστεψέ με.

Όσο για εσένα Γιάννη, άμα είχα λάβει σχόλιο που αφορούσε εσένα και δεν μπορούσα να το δημοσιεύσω να είσαι σίγουρος ότι θα σε είχα ενημερώσει.
Γιατί εκτός από το ότι σε γνωρίζω έχω και
μπλόγκ-οικιακή αλληλεγγύη.
Ο μπλόκερ.

pennoula είπε...

τα νούμερα των τηλεφώνον τα οποία κάλεσαν οι άνθρωποι που έκαναν την δημοσκόπιση ήταν τυχαία?ή επιλεγμένα απο κάποιους?

Anonymous είπε...

Ο Ευπρεπής πολίτης λέει:

Τα τυπικά στοιχεία της έρευνας θα πρέπει να είναι σωστά γιατί θα ήταν εύκολο μετά να αμφισβητηθούν τα αποτελέσματα.Πιστεύω ότι και τα τηλεφωνήματα ήταν τυχαία αρα σωστά.Το μεγαλύτερο κόλπο στην συγκεκριμένη έρευνα είναι οτι δεν ζητάει μοναδικές απαντήσεις.Δηλαγή δεν ρωτάει ποιόν θα ψηφίζατε για Δήμαρχο ; Διαλέχτε έναν μεταξύ των εξής 5,αλλά ρωτάει ψηφίστε και τους 5 αλλά δόστε προτεραιότητα.